Σοκ από την απώλεια του 56χρονου φαρμακοποιού Βαγγέλη Πέππα Reviewed by Momizat on . Σαν κεραυνός έπεφτε σήμερα το πρωί  στο Πετρωτό αλλά και στην Οιχαλία η είδηση του αιφνίδιου θανάτου ενός ιδιαίτερα γνωστού ανθρώπου στην ευρύτερη περιοχή της Φ Σαν κεραυνός έπεφτε σήμερα το πρωί  στο Πετρωτό αλλά και στην Οιχαλία η είδηση του αιφνίδιου θανάτου ενός ιδιαίτερα γνωστού ανθρώπου στην ευρύτερη περιοχή της Φ Rating: 0

Σοκ από την απώλεια του 56χρονου φαρμακοποιού Βαγγέλη Πέππα

Σοκ από την απώλεια του 56χρονου φαρμακοποιού Βαγγέλη Πέππα

Σαν κεραυνός έπεφτε σήμερα το πρωί  στο Πετρωτό αλλά και στην Οιχαλία η είδηση του αιφνίδιου θανάτου ενός ιδιαίτερα γνωστού ανθρώπου στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας του 56χρονου φαρμακοποιού Βαγγέλη Πέππα.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το πρωί αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, ζητώντας βοήθεια από συνδημότη του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Δυστυχώς για τον ίδιο ήταν αργά αφού παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος προήλθε από ανακοπή καρδιάς. Ο 56χρονος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που προερχόταν από την καρδιά του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο 13 Αυγούστου στις 10:30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πετρωτού.
«KriniLive»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή