Σοκ από τον τραγικό θάνατο 37χρονου ομογενή Νεοχωρίτη Reviewed by Momizat on . Κεραυνός εν αιθρία σε Οιχαλία και ομογένεια για τον τραγικό θάνατο του 37χρονου Μάκη Σακελλαρίου. Συμφωνα με πληροφοριες του OichaliaNEWS απο το στενό του περιβ Κεραυνός εν αιθρία σε Οιχαλία και ομογένεια για τον τραγικό θάνατο του 37χρονου Μάκη Σακελλαρίου. Συμφωνα με πληροφοριες του OichaliaNEWS απο το στενό του περιβ Rating: 0

Σοκ από τον τραγικό θάνατο 37χρονου ομογενή Νεοχωρίτη

Σοκ από τον τραγικό θάνατο 37χρονου ομογενή Νεοχωρίτη

Κεραυνός εν αιθρία σε Οιχαλία και ομογένεια για τον τραγικό θάνατο του 37χρονου Μάκη Σακελλαρίου.

Συμφωνα με πληροφοριες του OichaliaNEWS απο το στενό του περιβάλλον, ο 37χρονος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα στο μαγαζί που διατηρεί ο αδερφός του στο Μπριζ του Βελγίου.

Ο Μακης εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στο ρεστωράν του μεγάλου του αδερφού, ενώ προκαλεί η ειρωνία της τύχης καθώς σήμερα Δευτέρα θα πήγαινε να καταθέσει τα χαρτιά για την έναρξη της δικιάς του γαστρονομικής επιχείρησης.

Αν και οι πληροφοριες μέχρι στιγμής ειναι αρκετά συγκεχυμένες, το  φως για τα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή ενώ οι έρευνες που διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές του Βελγίου βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή