Σοκ: Επίθεση με βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες Reviewed by Momizat on . Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Έχουν υποστεί εγκαύ Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Έχουν υποστεί εγκαύ Rating: 0

Σοκ: Επίθεση με βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες

Σοκ: Επίθεση με βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες

Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πέντε πιο ελαφρά. Δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Σήμερα είχε προγραμματιστεί συνοδικό δικαστήριο στο οποίο συμμετείχαν 6 Μητροπολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, εγκαλούμενος κληρικός της Μητρόπολης Βεροίας, επιτέθηκε με βιτριόλι στους αρχιερείς.

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από φρουρό της μονής. Ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβε.

Σχόλια (1)

 • Θεός φυλάξει

  Θεός φυλάξει.
  Παπάς έριξε βιτριόλι σε δεσποτάδες;
  Ο θαυμαστός κόσμος των εκπροσώπων του Θεού δεν σταματάει να μας εκπλήσσει. Αχ να έσπαγε η ομερτά τους και να μάθαινε το ποίμνιο τα μύθια τους.
  Εκεί να δείτε γλέντια.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή