Σοκ στην Καρδίτσα – Νεκρός από πυροβολισμό 47χρονος αστυνομικός Reviewed by Momizat on . Σοκ προκάλεσε στην Καρδίτσα η είδηση του θανάτου 47χρονου αστυνομικού από πυροβολισμό, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες. Ο 47χρονος αστυνομικός βρέθηκε νε Σοκ προκάλεσε στην Καρδίτσα η είδηση του θανάτου 47χρονου αστυνομικού από πυροβολισμό, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες. Ο 47χρονος αστυνομικός βρέθηκε νε Rating: 0

Σοκ στην Καρδίτσα – Νεκρός από πυροβολισμό 47χρονος αστυνομικός

Σοκ στην Καρδίτσα – Νεκρός από πυροβολισμό 47χρονος αστυνομικός

Σοκ προκάλεσε στην Καρδίτσα η είδηση του θανάτου 47χρονου αστυνομικού από πυροβολισμό, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Ο 47χρονος αστυνομικός βρέθηκε νεκρός ύστερα από αναζήτηση που ξεκίνησε από συναδέλφους του, καθώς δεν προσήλθε στην υπηρεσία του το μεσημέρι. Ο 47χρονος τελικά μετά από σύντομη αναζήτηση βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό σε εξωτερικό χώρο και με το περίστροφο δίπλα του.

Για την ώρα όλα τα στόματα είναι κλειστά σχετικά με τα αίτια του θανάτου του με τις αστυνομικές αρχές να κάνουν τις απαιτούμενες διαδικασίες για να φωτίσουν την ακριβή αιτία θανάτου του.

Ο 47χρονος ήταν οικογενειάρχης με δύο ανήλικα παιδιά.

karditsalive.net

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή