ΣΟΚ στην Οιχαλία από τον θάνατο ενός 42χρονου και μιας 38χρονης Reviewed by Momizat on .   Νέο βαρύ χτύπημα ήρθε σήμερα να συγκλονίσει και πάλι την κοινωνία της Οιχαλίας και την «Νεοχωρίτη οικογένεια» της Γερμανίας. Δύο νέοι άνθρωποι, δύο «παιδ   Νέο βαρύ χτύπημα ήρθε σήμερα να συγκλονίσει και πάλι την κοινωνία της Οιχαλίας και την «Νεοχωρίτη οικογένεια» της Γερμανίας. Δύο νέοι άνθρωποι, δύο «παιδ Rating: 0

ΣΟΚ στην Οιχαλία από τον θάνατο ενός 42χρονου και μιας 38χρονης

ΣΟΚ στην Οιχαλία από τον  θάνατο ενός 42χρονου και μιας 38χρονης

 

Νέο βαρύ χτύπημα ήρθε σήμερα να συγκλονίσει και πάλι την κοινωνία της Οιχαλίας και την «Νεοχωρίτη οικογένεια» της Γερμανίας.

Δύο νέοι άνθρωποι, δύο «παιδιά» που δεν πρόλαβαν να κάνουν πράξη τα όνειρά τους, άφησαν την τελευταία τους πνοή σήμερα στην Γερμανία χτυπημένοι από την επάρατο νόσο.

Πρόκειται για την 38χρονη Ιωάννα Ζιώγκου και τον 42χρονο Γιώργο Μαντραφούλη με καταγωγή την Οιχαλία, οι οποίοι διέμεναν και εργαζόταν για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στην Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OichaliaNEWS η γλυκιά Ιωάννα έδινε ένα μεγάλο αγώνα τα τελευταία 2 χρόνια αντιμετωπίζοντας με χαμόγελο και γενναιότητα την πιο μεγάλη δοκιμασία στην ζωή της.

Το πρωί της Τετάρτης «έφυγε» νικημένη σκορπίζοντας βαθύτατη θλίψη στην οικογένειά της, στον αγαπημένο της σύντροφο Αποστόλη και στους φίλους της.

Ο 42χρονος Γιώργος κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα πριν 3 μήνες περίπου, διεγνώσθη με όγκο κακοήθους υφής στον πνεύμονα.

Αναχώρησε στην Γερμανία όπου εισήχθη άμεσα σε κλινική για την αντιμετώπιση της νόσου.

Η «μάχη» ήταν εξαιρετικά δύσκολη και παρά τις όποιες ελπίδες, το αναπάντεχο τέλος σήμανε σήμερα το μεσημέρι αφήνοντας πίσω τον «διάδοχό του» ηλικίας 8 μηνών.

Οι θάνατοι των δύο «παιδιών» ήρθαν να προστεθούν στον ήδη μακρύ και βαρύ κατάλογο απώλειας νέων ανθρώπων που καταγράφει η Οιχαλία τα τελευταία 3 χρόνια.

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή