Σοκ στη Γαλλία: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η κόρη της Λεπέν Reviewed by Momizat on . Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μία από τις δύο κόρες της Μαρίν Λεπέν. Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε όταν δύο άνδρες προσέγγισαν την 19χ Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μία από τις δύο κόρες της Μαρίν Λεπέν. Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε όταν δύο άνδρες προσέγγισαν την 19χ Rating: 0

Σοκ στη Γαλλία: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η κόρη της Λεπέν

Σοκ στη Γαλλία: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η κόρη της Λεπέν

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μία από τις δύο κόρες της Μαρίν Λεπέν.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε όταν δύο άνδρες προσέγγισαν την 19χρονη Ματίλντ ενώ έβγαινε από ένα κλαμπ στην πόλη Ναντέρ της Γαλλίας συνοδευόμενη από τον ξάδερφό της. Βάσει του ρεπορτάζ, η κόρη της Λεπέν δέχθηκε αρκετές κλωτσιές και γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η διακομιδή της σε νοσοκομείο, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Οι δύο άνδρες, 32 και 47 ετών αντίστοιχα, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και παραδέχτηκαν κατά τη σύλληψη τους από τους αστυνομικούς ότι γρονθοκόπησαν το 19χρονο κορίτσι και τον 18χρονο ξάδερφό της.

«Οι άνδρες επιτέθηκαν στη 19χρονη κόρη της αρχηγού του ακροδεξιού κόμματος «Εθνικό Μέτωπο» κι άρχισαν να την χτυπούν δυνατά στο πρόσωπο και το σώμα», όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ. Οι δύο άνδρες θα κληθούν να καταθέσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 23 Οκτωβρίου, γράφει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή