ΣΟΚ στη Λάρισα: Γνωστός επιχειρηματίας βούτηξε στο κενό και σκοτώθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Reviewed by Momizat on . Τραγικό τέλος έβαλε σήμερα το πρωί 71χρονος επιχειρηματίας, κάνοντας «βουτιά» θανάτου από τον πρώτο όροφο της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισ Τραγικό τέλος έβαλε σήμερα το πρωί 71χρονος επιχειρηματίας, κάνοντας «βουτιά» θανάτου από τον πρώτο όροφο της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισ Rating: 0

ΣΟΚ στη Λάρισα: Γνωστός επιχειρηματίας βούτηξε στο κενό και σκοτώθηκε στο Γενικό νοσοκομείο

ΣΟΚ στη Λάρισα: Γνωστός επιχειρηματίας βούτηξε στο κενό και σκοτώθηκε στο Γενικό νοσοκομείο

Τραγικό τέλος έβαλε σήμερα το πρωί 71χρονος επιχειρηματίας, κάνοντας «βουτιά» θανάτου από τον πρώτο όροφο της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο επιχειρηματίας από τα Αμπελάκια, έδινε μάχη με τον καρκίνο με τον ίδιο να βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της θεραπείας του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος έχοντας καταλάβει την εξέλιξη της υγείας του έδειχνε αρκετά απογοητευμένος μη μπορώντας να βρει κάποια ελπίδα.

Έτσι σήμερα το πρωί την ώρα που οι συνοδοί του έφευγαν από το δωμάτιο και θα πήγαιναν οι γιατροί για να τον εξετάσουν, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του «βουτώντας» στο κενό.

Όπως ήταν λογικό το συμβάν προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας που σήμερα εφημερεύει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή