Σοκ στη Λάρισα: Υποψήφιος βουλευτής απείλησε με καραμπίνα δικαστική λειτουργό! Reviewed by Momizat on . Στιγμές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία διαδραματίστηκαν στη Λάρισα χθες το μεσημέρι, όταν έμπορος και πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. (Δ. Μ.) απ Στιγμές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία διαδραματίστηκαν στη Λάρισα χθες το μεσημέρι, όταν έμπορος και πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. (Δ. Μ.) απ Rating: 0

Σοκ στη Λάρισα: Υποψήφιος βουλευτής απείλησε με καραμπίνα δικαστική λειτουργό!

Σοκ στη Λάρισα: Υποψήφιος βουλευτής απείλησε με καραμπίνα δικαστική λειτουργό!
Στιγμές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία διαδραματίστηκαν στη Λάρισα χθες το μεσημέρι, όταν έμπορος και πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. (Δ. Μ.) απείλησε με καραμπίνα την δικαστική λειτουργό και τους αστυνομικούς οι οποίοι επισκέφτηκαν το κατάστημα υποδημάτων που διατηρεί στον πεζόδρομο της Κούμα για να τον βγάλουν έξω.

Το κέντρο της πόλης δεν είχε ξαναζήσει τέτοιες στιγμές οι οποίες περιγράφουν με τον δραματικότερο τρόπο τον αργό θάνατο άλλοτε κραταιών τοπικών καταστημάτων.

Υπό το βάρος των χρεών σε τράπεζα, τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό σε αδυναμία να αντεπεξέλθουν την αποπληρωμή του δανεισμού για να σώσουν το μαγαζί τους, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο να χάσουν το ακίνητο μετά από πλειστηριασμό.

Το γεγονός αυτό οδήγησε τη δικαστική λειτουργό να βρεθεί γύρω στις 13:30 χθες το μεσημέρι στο μαγαζί ζητώντας από όλους να αποχωρήσουν από το κατάστημα και να αλλαχθεί η κλειδαριά.

Οι πρωτόγνωρες για τα Λαρισαϊκά δεδομένα εικόνες που εξελίχθηκαν μετά την αναγγελία της απόφασης, έκοψαν κυριολεκτικά την ανάσα των εκατοντάδων περαστικών.

Μετά τους διαπληκτισμούς με την αστυνομία και λόγω της έντονης συναισθηματική φόρτισης ο Δ.Μ. άρπαξε μια… καραμπίνα που βρισκόταν στο κατάστημα και άρχισε να απειλεί τόσο την λειτουργό όσο και τους αστυνομικούς οι οποίοι με την σειρά τους μπροστά στην απειλή του όπλου, προέταξαν και αυτοί τα υπηρεσιακά τους περίστροφα σημαδεύοντας τον εξαγριωμένο έμπορο, για να τον συλλάβουν λίγα λεπτά αργότερα.

Επίσης συνελήφθησαν ο αδελφός του και ο πατέρας του για αντίσταση κατά της αρχής.

Και οι τρεις οδηγήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ενώ σήμερα το μεσημέρι θα έρθουν αντιμέτωποι με τον εισαγγελέα.

(αναδημοσίευση από: thessalianews.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή