"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Σοκ στον Τύρναβο – προσπάθεια αποπλάνησης 5χρονου κοριτσιού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Τυρνάβου από την προσπάθεια αποπλάνησης, όπως καταγγέλλεται, 5χρονου κοριτσιού από 19χρονο, προχθές Παρασκευή λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στο κέντρο του Τυρνάβου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε στην «Ε» και ο πατέρας του κοριτσιού, ο 19χρονος, φέρεται ότι προσπάθησε να παρασύρει την 5χρονη μακριά από το σπίτι της. Εκείνη την ώρα είδε το περιστατικό η εξαδέλφη του κοριτσιού και τη φώναξε, το κοριτσάκι πήγε στην εξαδέλφη της και μπήκαν μαζί στο σπίτι όπου τις ακολούθησε και ο 19χρονος. Μόλις οι γονείς διαπίστωσαν την παρουσία του 19χρονου στο σπίτι έτρεξαν να τον πιάσουν.

Εκείνος, σύμφωνα, πάντα με τον πατέρα έτρεξε προς την ταράτσα της οικοδομής μη γνωρίζοντας ότι υπάρχει σοφίτα όπου και εγκλωβίστηκε. Αμέσως το συμβάν έγινε γνωστό στη γειτονιά όπου ο πατέρας και περίοικοι ακινητοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη και το παρέδωσαν στην αστυνομία όπου και κρατείτο.

ΚΑΤΑΓΓΕλIΑ Ν. ΜΑλAΚΟΥ

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και δικηγόρος Νίκος Μαλάκος ο οποίος κατοικεί στην ίδια περιοχή, καταγγέλλει την αστυνομία. Η δήλωση του κ. Μαλάκου έχει ως εξής: « Καταγγέλλω το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου για το γεγονός ότι κλήθηκε πολλές φορές να επέμβει, το οποίο βρίσκεται 20 μέτρα από το συμβάν, καθυστέρησε κατά πολύ με τη δικαιολογία ότι δεν υπήρχε περιπολικό στο τμήμα αλλά ούτε κάποιος άλλος αστυνομικός παρά μόνο ένα μόνο άτομο. Εύλογα λοιπόν διερωτάται κανείς ποια είναι η ασφάλεια των πολιτών στο κέντρο μάλιστα της πόλης του Τυρνάβου σε απόσταση ελαχίστων μέ- τρων από το Α.Τ. Η παράταξή μας θα φέρει το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να αποδοθούν ευθύνες σε εκείνους που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια της πόλης και μάλιστα μικρών παιδιών μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Τυρνάβου».

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης