ΣΟΧΤ: Αγωνιστικές επιτυχίες και έναρξη του πεζοπορικού προγράμματος Reviewed by Momizat on . Μπαίνουμε πλέον στην καρδιά της άνοιξης και όπως είναι φυσικό οι δράσεις τους ΣΟΧΤ προσαρμόζονται στις καιρικές συνθήκες. Ο Σύλλογος αφήνει πίσω του ένα φτωχό α Μπαίνουμε πλέον στην καρδιά της άνοιξης και όπως είναι φυσικό οι δράσεις τους ΣΟΧΤ προσαρμόζονται στις καιρικές συνθήκες. Ο Σύλλογος αφήνει πίσω του ένα φτωχό α Rating: 0

ΣΟΧΤ: Αγωνιστικές επιτυχίες και έναρξη του πεζοπορικού προγράμματος

ΣΟΧΤ: Αγωνιστικές επιτυχίες και έναρξη του πεζοπορικού προγράμματος

Μπαίνουμε πλέον στην καρδιά της άνοιξης και όπως είναι φυσικό οι δράσεις τους ΣΟΧΤ προσαρμόζονται στις καιρικές συνθήκες. Ο Σύλλογος αφήνει πίσω του ένα φτωχό από άποψη χιονιού αλλά πλούσιο σε δράσεις χειμώνα και ανοίγει ένα νέο κύκλο δράσεων όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι.

Την Κυριακή 30 Μάρτη το τμήμα ορειβατικού σκι βρέθηκε στον Όλυμπο όπου διοργανώθηκε ο τελευταίος αγώνας για το 2014. Στον μεγαλύτερο και δυσκολότερο αγώνα που διοργανώνεται στη χώρα μας ο ΣΟΧΤ εκπροσωπήθηκε από τους Γιώργο Μαργαρίτη και Γιώργο Ράιο που κατέλαβαν την τρίτη θέση, τον μικρό Δημήτρη Μυλωνά και την Έλενα Κλαπανάρα που ξεπέρασαν τον εαυτό τους τερματίζοντας τον πιο απαιτητικό αγώνα των ελληνικών βουνών.

Στις 22 και 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διήμερο για την Αθλητική Ακαδημία Χιονοδρομίας στη Βασιλίτσα. Παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες λόγω έλλειψης χιονιού η αθλητική ακαδημία έκανε και αυτή τη χρονιά σημαντικά βήματα πραγματοποιώντας 10 προπονήσεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας φέρνοντας χαμόγελο και πλούσιες εμπειρίες στους μικρούς αθλητές.

Τα χιόνια σιγά σιγά λιγοστεύουν αλλά παρότι τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας έχουν κλείσει η ομάδα ορειβατικού σκι συνεχίζει να απολαμβάνει τα ανοιξιάτικα χιόνια που είναι και τα καλύτερα. Θα έχουμε μάλιστα την τιμή να φιλοξενήσουμε στα μέρη μας, στη Μαρόσα, την τελευταία εκδήλωση Ορειβατικού Σκι για το 2014 στις 26-27 Απρίλη. Φίλοι του αθλήματος από όλη της Ελλάδα θα βρεθούν για άλλη  μια φορά στην περιοχή μας για το τελευταίο σκι της χρονιά.

Παράλληλα το πεζοπορικό τμήμα ξεκινά και πάλι τη δράση του με ένα πλούσιο πρόγραμμα. Την Κυριακή 6 Απρίλη πραγματοποιήθηκε η πρώτη έκτακτη αλλά πολύ όμορφη ανάβαση στο Φαράγγι Ανθοχωρίου. Η διαδρομή ξεκίνησε λίγο έξω από το χωριό Ανθοχώρι, από τον διατηρητέο νερόμυλο και κινήθηκε παράλληλα με το ρέμα που αποτελεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα στοιχεία φυσικής ομορφιάς στην περιοχή μας. Μετά από τρεις περίπου ώρες η ομάδα έφτασε την πέτρινη Καμάρα σημείο αναφοράς για το ιστορικό μονοπάτι της περιοχής. Οι θεά στους καταρράκτες και το έντονο ανάγλυφο που δημιουργεί η ορμή του νερού αποζημίωσαν του φίλους τους συλλόγου που περπάτησαν παρά τη βροχή.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα δράσεων του συλλόγου υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.soxt.gr ή στο τηλέφωνο 6986573367.

soxt1 soxt2 soxt3 soxt4 soxt5 soxt6

Αφήστε το σχόλιο σας