Σούπερ ντέρμπι στις εκλογές του νοσοκομείου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Στις κάλπες προσέρχονται την ερχόμενη εβδομάδα γιατροί , νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων προκειμένου να εκλέξουν τους αντι Στις κάλπες προσέρχονται την ερχόμενη εβδομάδα γιατροί , νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων προκειμένου να εκλέξουν τους αντι Rating: 0

Σούπερ ντέρμπι στις εκλογές του νοσοκομείου Τρικάλων

Σούπερ ντέρμπι στις εκλογές του νοσοκομείου Τρικάλων

Στις κάλπες προσέρχονται την ερχόμενη εβδομάδα γιατροί , νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων προκειμένου να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους στο διοικητικό συμβούλιο του νοσηλευτικού ιδρύματος .

Η θητεία του Στέφανου Μυλωνά και της Σταυρούλας Κόσυβα έληξε και τώρα καλούνται να εκλέξουν τα νέα μέλη που θα τους εκπροσωπήσουν στο Διοικητικό Συμβούλιο .

Την ψήφο των γιατρών διεκδικούν ο ακτινολόγος  Σπύρος Περήφανος και ο καρδιολόγος  Βασίλης Λάσχος , η “μάχη” προβλέπεται αμφίρροπη δεδομένου ότι εκπροσωπούν διαφορετικές τάσεις στις τάξεις των γιατρών .

Ντέρμπι προβλέπεται και στην κάλπη των εργαζομένων την ψήφο των οποίων διεκδικούν οι κυρίες Σταυρούλα Κόσυβα , Ματίνα Κούκια και ο Ηλίας Τσιμπίδας .

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή