"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

36.6 C
Trikala

Σπίτι Μου 2: Έρχονται πάνω από 30.000 νέα στεγαστικά δάνεια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τη χορήγηση πάνω από 30.000 νέων στεγαστικών δανείων μέσω του προγράμματος “Σπίτι Μου 2” προανήγγειλε σήμερα (06.07.24), ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ, κος Παπαθανάσης, δήλωσε πως η σχετική διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας (σ.σ. για το Σπίτι Μου 2) βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν θα ήταν ούτε σοβαρό ούτε σκόπιμο, αυτή τη στιγμή, να μιλήσουμε για τελικά ποσά και χρονοδιαγράμματα, συμπλήρωσε ο ίδιος.

Πάντως, η σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση στο τεράστιο αυτό ζήτημα, κυρίως για τα νέα ζευγάρια και τα ευάλωτα νοικοκυριά, αποδεικνύεται από το ότι στις διαβουλεύσεις πρωτοστατεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε.

Ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ ανέφερε πως στόχος μας είναι, αφενός, να εξασφαλίσουμε από το Ταμείο Ανάκαμψης πόρους σημαντικά πιο υψηλούς έναντι του προηγούμενου προγράμματος και, αφετέρου, να πετύχουμε τη διεύρυνση της περιμέτρου των δικαιούχων, με τη χορήγηση φθηνών δανείων σε 30.000 ή και περισσότερους συμπολίτες μας, από 29 έως 50 ετών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης