Σπανός παντρεύει, Σπανός τα ακούει Reviewed by Momizat on . Κωμικοτραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες στο Δημαρχείο Τρικάλων, όταν μελλοντική πεθερά επετέθη στον αντιδήμαρχο κ. Σπανό, κατηγορώντας τον ότι έκανε «μαϊμού γάμ Κωμικοτραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες στο Δημαρχείο Τρικάλων, όταν μελλοντική πεθερά επετέθη στον αντιδήμαρχο κ. Σπανό, κατηγορώντας τον ότι έκανε «μαϊμού γάμ Rating: 0

Σπανός παντρεύει, Σπανός τα ακούει

Σπανός παντρεύει, Σπανός τα ακούει

Κωμικοτραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες στο Δημαρχείο Τρικάλων, όταν μελλοντική πεθερά επετέθη στον αντιδήμαρχο κ. Σπανό, κατηγορώντας τον ότι έκανε «μαϊμού γάμο» μεταξύ της νυν αρραβωνιαστικιάς του γιου της με κάποιον άλλον κύριο στο παρελθόν.
Ο κύριος Σπανός αναζητώντας τα αρχεία του Δήμου, βρήκε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που διέψευδαν –δυστυχώς γι’ αυτή – την υποψήφια πεθερά και αποδείκνυαν ότι η μελλοντική της νύφη είχε νυμφευτεί με δόξα και τιμή και τώρα είναι ζωντοχήρα. Εξάλλου, οι φωτογραφίες της τελετής που προσκόμισε ο πρώην γαμπρός έκαναν έξαλλη την πεθερά. Ούτε ψύλλος στον κόρφο της! Όσο για τη νύφη …τη δεύτερη φορά – αν περάσει από τις Συμπληγάδες πέτρες της πεθεράς -, μιας και έχει την εμπειρία, μπορεί να καμαρώνει και καλύτερα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή