"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Σπύρος Αγναντής: Δεν θα γυρίσουμε δεκαετίες πίσω. Η διανομή της αλληλογραφίας θα γίνεται στη διεύθυνση του παραλήπτη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Mε “κατανόηση” …… αντιμετωπίζει τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Φαρκαδόνας Θάνο Κούτσικο η δημοτική αρχή σχετικά με το θέμα με τις καθυστερήσεις στην παράδοση αλληλογραφίας από τα ΕΛΤΑ στην πόλη της Φαρκαδόνας.

Όπως ανέφερε στην ΤrikkiPress ο δήμαρχος Σπύρος Αγναντής ” επισκέφθηκε τον δήμο η δ/ντρια των ΕΛΤΑ Ν. Τρικάλων και μας ζήτησε την παραχώρηση χώρου προκειμένου να αφήνουν τις επιστολές οι ταχυδρόμοι, πρόταση την οποία απορρίψαμε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ζητήσαμε από την δ/ντρια οι ταχυδρόμοι να μοιράζουν τις επιστολές και ότι άλλο , με επισκέψεις στα σπίτια των δημοτών, οποιαδήποτε άλλη λύση είναι επικίνδυνη – κατέληξε ο δήμαρχος- αφού είναι ορατός ο κίνδυνος κλοπής κλπ” .

“Αυτό πρέπει να γίνει και αυτό θα γίνει” τόνισε ο Σπύρος Αγναντής.

Σχετικά με την παρέμβαση του προέδρου της κοινότητας ο οποίος με δήλωση του αναφέρθηκε στην καθυστέρηση παραλαβής της αλληλογραφίας ενώ κάνει λόγο για ολιγωρία του δήμου , όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Γιάννης Γεωργολόπουλος “παρουσία του προέδρου του επιμελητηρίου Βασίλη Γιαγιάκου , ο Θάνος Κούτσικος ενημερώθηκε για όλες τις ενέργειες της δημοτικής αρχής και αυτά τα οποία λέει είναι ακατανόητα”. Έχει όμως της “κατανόηση” μας αφού δεν πήρε είδηση…. τις πρωτοβουλίες του δήμου”.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Σπύρος Αγναντής επισημαίνει ” στο θεμα παράδοσης της αλληλογραφίας προσπαθούμε να απεγκλωβίσουμε τον δήμο από πρακτικές δεκαετιών , η αλληλογραφία θα διανέμεται στα σπίτια των συμπολιτών μας και αυτό θα γίνει”.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης