ΣΣυμπαράσταση των τρικαλινών επαγγελματιών – επιστημόνων στους αγρότες Reviewed by Momizat on .     Αμεση η δράση των τρικαλινών επαγγελματιών μετά τη χθεσινή σύσκεψη. Είχαν αποφασίσει να εκδώσει ψήφισμα συμπαράστασης στους αγρότες και σήμερα το δημοσ     Αμεση η δράση των τρικαλινών επαγγελματιών μετά τη χθεσινή σύσκεψη. Είχαν αποφασίσει να εκδώσει ψήφισμα συμπαράστασης στους αγρότες και σήμερα το δημοσ Rating: 0

ΣΣυμπαράσταση των τρικαλινών επαγγελματιών – επιστημόνων στους αγρότες

ΣΣυμπαράσταση των τρικαλινών επαγγελματιών – επιστημόνων στους αγρότες

 

 

Αμεση η δράση των τρικαλινών επαγγελματιών μετά τη χθεσινή σύσκεψη. Είχαν αποφασίσει να εκδώσει ψήφισμα συμπαράστασης στους αγρότες και σήμερα το δημοσιοποιούν:

 

 

Οι επαγγελματίες, οι έμποροι, οι βιοτέχνες, οι φοροτεχνικοί, οι φαρμακοποιοί, οι μηχανικοί, και οι υπόλοιποι επαγγελματικοί κλάδοι που συμμετείχαμε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ε.Β.Ε και του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, με ομόφωνη απόφαση εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας  στις κινητοποιήσεις των αγροτών, τονίζοντας ότι ο αγώνας τους είναι δίκαιος. Οι αγρότες είναι ένα κομμάτι του εαυτού μας και πάντα θα είμαστε δίπλα τους. Ζητάμε από την κυβέρνηση να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματά τους.

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΡΕΙΣ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή