Στέγη Αλληλεγγύης του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων, στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων,  δημιούργησε  τη  Στέγη Αλληλεγγύης,  ένα κοινωνικό χώρο προσφοράς χρηστικών αντικειμ Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων, στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων,  δημιούργησε  τη  Στέγη Αλληλεγγύης,  ένα κοινωνικό χώρο προσφοράς χρηστικών αντικειμ Rating: 0

Στέγη Αλληλεγγύης του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων

Στέγη Αλληλεγγύης του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων, στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων,  δημιούργησε  τη  Στέγη Αλληλεγγύης,  ένα κοινωνικό χώρο προσφοράς χρηστικών αντικειμένων όπως: είδη ιματισμού όλων των ηλικιών, σχολικά είδη, παιχνίδια, βιβλία, λευκά είδη  κ.ά., τα οποία διατίθενται Δωρεάν.

Στόχος  αυτής της δράσης  είναι η στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών, καθώς και άλλων ευάλωτων ομάδων, που χρειάζονται  αυτά τα είδη και αδυνατούν να τα αποκτήσουν.

Όλα αυτά τα είδη προέρχονται, κυρίως, από δωρεές ιδιωτών και σε μικρότερο ποσοστό, από Επιχειρήσεις και διατίθενται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε οικογένειας.

Τα είδη που συγκεντρώνουμε (με την προϋπόθεση να είναι σε καλή κατάσταση και καθαρά) είναι :

  • Ρούχα-Υποδήματα-Αξεσουάρ (για όλες τις ηλικίες)
  • Σχολικά είδη – Βιβλία
  • Παιχνίδια
  • Λευκά είδη (κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες κ.λπ.)
  • Μικροσυσκευές-Είδη σπιτιού (όχι ογκώδη)

Η έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αποτελεί την δική μας συμβολή για μια αξιοπρεπή κοινωνία.

Η Στέγη Αλληλεγγύης βρίσκεται στην οδό Νίκης 1-3 (πρώην Ζωαγορά)  και λειτουργεί Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή: 10:00π.μ -12:00 μ.μ. Τα απογεύματα λειτουργεί κατόπιν συνεννόησης.

Πληροφορίες στο Γραφείο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων (Ασκληπιού 19) και στα τηλέφωνα 2431027370 – 6986191637.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή