Στέλιος Μπετσιμέας : Έχουν γνώση οι φύλακες … Reviewed by Momizat on . Ο Ανεξάρτητος συνδυασμός δημοτών , ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας , επιδρώντας στην κοινή γνώμη, αναφ Ο Ανεξάρτητος συνδυασμός δημοτών , ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας , επιδρώντας στην κοινή γνώμη, αναφ Rating: 0

Στέλιος Μπετσιμέας : Έχουν γνώση οι φύλακες …

Στέλιος Μπετσιμέας : Έχουν γνώση οι φύλακες …

Ο Ανεξάρτητος συνδυασμός δημοτών , ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας , επιδρώντας στην κοινή γνώμη, αναφέρει τα κάτωθι:

Έχουν γνώση ….οι φύλακες και φύλακες της δημοκρατίας και του αισθήματος δικαίου , είναι οι ίδιοι οι δημότες , που θα απαντήσουν , με την τιμωρητική τους ψήφο . Οι λίγες μέρες που έμειναν μέχρι την εκλογική αναμέτρηση , είναι πολύτιμος χρόνος για όλους. 
Για εμάς , όλα αυτά που γίνονται γύρω μας , απλά μας πεισμώνουν και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον δίκαιο και δημοκρατικό αγώνα , με στόχο να πετύχουμε έναν ευνομούμενο δήμο.

Για τους άλλους , που επαίρονται για αυτά που ¨διαμορφώνονται ¨γύρω τους , είναι σίγουρο και νομοτελειακό ότι θα γευθούν πρώτοι …την πικρή αλήθεια .
Για τους δημότες , από άκρη σε άκρη του δήμου , είναι η μεγάλη ευκαιρία να τιμωρήσουν το κατεστημένο και να ανακηρυχθούν ….φύλακες της δημοκρατίας και του αντιπροσωπευτικού πλουραλισμού .

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή