Στέλλα Ντούβλη : Λυπάμαι Δήμαρχε! Reviewed by Momizat on . Πρός Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Τρικκαίων. Εκδήλωση ''Δημήτρης Καβράκος'' Αν και προσήλθαμε λίαν εγκαίρως, καμία πρόσκληση δεν ήταν διαθέσιμη στην δωρεάν ε Πρός Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Τρικκαίων. Εκδήλωση ''Δημήτρης Καβράκος'' Αν και προσήλθαμε λίαν εγκαίρως, καμία πρόσκληση δεν ήταν διαθέσιμη στην δωρεάν ε Rating: 0

Στέλλα Ντούβλη : Λυπάμαι Δήμαρχε!

Στέλλα Ντούβλη : Λυπάμαι Δήμαρχε!

Πρός Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Τρικκαίων.
Εκδήλωση ”Δημήτρης Καβράκος”
Αν και προσήλθαμε λίαν εγκαίρως, καμία πρόσκληση δεν ήταν διαθέσιμη στην δωρεάν είσοδο, ενω η αίθουσα είχε άδεια καθίσματα!
Ταυτόχρονα η σύζυγος! ( εκπαιδευτικός) του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και Προέδρου των Εθελοντών ( συγγνώμην e-θελωντών) ήλεγχε τις προσκλήσεις και την είσοδο ΌΛΩΝ!!! 
Με ποία ιδιότητα και γιατί?!
Άσχημη εικόνα για μια τόσο σοβαρή εκδήλωση!
Λυπάμαι Δήμαρχε!

[αλιευθέν από το διαδίκτυο ]

Σχόλια (5)

 • Ν.Π.

  Εμ δεν ήταν ο Παρθενης εκεί Στέλλα μου να σε υποδεχτει!

  Απάντηση
 • Είναι το κρύο τσουχτερο...

  Τον φαρμακωσαν τον Μιχάλη Στέλλα μου…τέτοια πόρτα δεν ξεχνιεται!

  Απάντηση
 • Persefoni

  Στο αφιέρωμα για τον Παρθένη ..θα είσαι πρώτη θέση !! Μη στενοχωριέσε !!!

  Απάντηση
 • Π.Μ.

  Για τους συναδέλφους της ούτε λόγος υποστήριξης όταν θίγονταν από τον κ Παρθένη, για την πόρτα σε μια εκδήλωση ολόκληρη ανακοίνωση. Θλιβερό.

  Απάντηση
 • Αριστοτέλης Παπαδόπουλος

  Τα καλά και συμφέροντα πάντα θα υποστηρίζονται απ την κ.Στέλλα..στο Νοσοκομείο “αγωνίστηκε” υπέρ του κ.Παρθένη για να κατοχυρώσει τη διευθυντική θέση της…και στο Πνευματικό Κέντρο “αγωνίστηκε” για μια θέση στην πρώτη σειρά..πάντα με σταθερές”θέσεις” η κ.Στέλλα…αρκεί να είναι σε πιο συμφέρουσα θέση απ τους άλλους και να τους πατά ..όχι τους κάλους…αλλά τα κεφάλια…

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή