Στέφανος Μυλωνάς : «Ποτέ μη λες ποτέ» Reviewed by Momizat on . Την αγάπη του και τη διάθεσή του να ασχοληθεί με την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε δεν την έκρυψε ποτέ ο Στέφανος Μυλωνάς. Ερωτηθείς εάν θα είναι υποψήφιος δή Την αγάπη του και τη διάθεσή του να ασχοληθεί με την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε δεν την έκρυψε ποτέ ο Στέφανος Μυλωνάς. Ερωτηθείς εάν θα είναι υποψήφιος δή Rating: 0

Στέφανος Μυλωνάς : «Ποτέ μη λες ποτέ»

Στέφανος Μυλωνάς : «Ποτέ μη λες ποτέ»

Την αγάπη του και τη διάθεσή του να ασχοληθεί με την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε δεν την έκρυψε ποτέ ο Στέφανος Μυλωνάς.

Ερωτηθείς εάν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Τρικκαίων  στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ο δ/ντης της β΄παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Τρικάλων απαντά ” στην πολιτική ποτέ μη λες ποτέ” και δεν  αποκλείει την εμπλοκή του  να συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι “δεν θα διανοηθώ ποτέ να παρακάμψω δημοκρατικές διαδικασίες που θα ακολουθήσει ο αυτοδιοικητικός μου χώρος” και συνεχίζει ” είμαι και εγώ – όπως και οι συνάδελφοι μου – ένας στρατιώτης” .

Ο Στέφανος Μυλωνάς αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα και αυτό προμηνύει μία συναρπαστική συνέχεια .

.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή