"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

39.9 C
Trikala

Στέφανος Μυλωνάς στον Άδωνι με την Εταιρεία Παθολογίας Ελλάδος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ) της Εταιρείας Παθολογίας Ελλάδας (Ε.Π.Ε) συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας κ Άδωνι Γεωργιάδη.
Στην συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος της εταιρείας κ Παγώνη Ματίνα,οι δύο(2) αντιπρόεδροι καθηγητές παθολογίας κ.Σαββόπουλος Χρ.(Α.Π.Θ) και κ.Γώγος Χαρ.(Πανεπιστήμιο Πάτρας),ο γενικός γραμματέας κ.Κυριαζής Ι.(πρόεδρος ΕΜΒαΚΑΜΠ, Διευθυντής νοσ.ΚΑΤ),ο ταμίας κ.Πάγκαλος Αν. και τα μέλη κ.Συμπάρδη Στ.(Διευθύντρια νοσ. Θριάσιο) και Στέφανος Μυλωνάς ( Δ.Ι.Υ, Διευθυντής ΓΝΤρικάλων).
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο
Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα όσον αφορά την παθολογία (παραιτήσεις,υποστελέχωση κλινικών, προκηρύξεις,απροθυμία νέων γιατρών για λήψη ειδικότητας παθολογίας και ένταξης στο ΕΣΥ, μετακινήσεις,χαμηλό μισθολόγιο κλπ)
Σκοπός της συνάντησης ήταν να αναδειχθούν, όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παθολόγοι και η κατάθεση προτάσεων στον υπουργό,έτσι ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή επίλυση τους.
Το Δ.Σ της (Ε.Π.Ε) εντός των προσεχών ημερών θα καταθέσει σειρά προτάσεων και κινήτρων έτσι ώστε ο παθολόγος ιατρός να αποκτήσει τον ρόλο που του αρμόζει και δικαιούται..

15 ΣΧΟΛΙΑ

  • Αξιόλογος άνθρωπος και γιατρός. Προφανώς και πήγε για τα προβλήματα του κλάδου και όχι για πολιτικά παιχνιδια.

   • Θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει μαζί του και τον Γιάννη Κουτσονάσιο, ως μελλοντικό διοικητή του νοσοκομείου.
    Εκεί να δεις γλέντια και χαρές!!!

    • Είναι σημαντικό να έχουν τα Τρίκαλα ένα γιατρό με γνώσεις,ήθος και αξιοπρέπεια που μπορεί να έχει πρόσβαση στα κέντρα αποφάσεων.Η παρουσία του στο υπουργείο έχει αποκλειστικά και μόνο χαρακτηριστικά διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων του κλάδου τους και όχι πολιτικής εκμετάλλευσης.. Εξάλλου αν έβαζε την πολιτική ως προτεραιότητα ,θα ήτανε βουλευτής η δήμαρχος εδώ και πολλά χρόνια.Ουδέποτε δεν δέχθηκε να εξαγόρασει την αποδοχή της κοινωνίας, υπέρ της πολιτικής και εις βάρος της επιστήμης..

 1. Ο γιατρός Στέφανος Μυλωνάς είναι κεφάλαιο για το νοσοκομειο Τρικάλων. Δεν είναι τυχαίο που οι γιατροί τον εκλέγουν 10 χρόνια εκπρόσωπο τους.

 2. Μακάρι να μπόρεσε να συνεννοηθεί ο Μυλωνάς με τον Άδωνι και να καταλήξουν στην λήψη αποφάσεων και μέτρων για το καλό της δημόσιας υγείας..

 3. Κέρδισε το νοσοκομείο έναν γιατρό που χρόνια το στηρίζει με την παρουσία του,αλλά κλώτσησε την ευκαιρία να γίνει δήμαρχος..

 4. Μήπως τον ρώτησε τον Μυλωνά ποιον να κάνει διοικητή στο νοσοκομείο?για τον κλώνο του Πολάκη,τον Παρθένη?δεν πιστεύω ότι η συζήτηση αφορούσε μόνο θέματα που αφορούν την υγεία?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης