Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θα εμβολιαστώ όταν θα γίνει υποχρεωτικό»-Ένα χρόνο πριν, συμμετείχε στην καμπάνια «Μένουμε Ασφαλείς» Reviewed by Momizat on . ον Αύγουστο του 2020 ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας συμμετείχε στην καμπάνια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και καλούσε τους νέους και τις νέες να είναι υπεύθυνοι Ο Στέ ον Αύγουστο του 2020 ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας συμμετείχε στην καμπάνια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και καλούσε τους νέους και τις νέες να είναι υπεύθυνοι Ο Στέ Rating: 0

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θα εμβολιαστώ όταν θα γίνει υποχρεωτικό»-Ένα χρόνο πριν, συμμετείχε στην καμπάνια «Μένουμε Ασφαλείς»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θα εμβολιαστώ όταν θα γίνει υποχρεωτικό»-Ένα χρόνο πριν, συμμετείχε στην καμπάνια «Μένουμε Ασφαλείς»

ον Αύγουστο του 2020 ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας συμμετείχε στην καμπάνια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και καλούσε τους νέους και τις νέες να είναι υπεύθυνοι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρσι τέτοιο καιρό είχε επιλεγεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ως ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της επικοινωνιακής καμπάνιας «Μένουμε Ασφαλείς» κατά του κορωνοϊού.

Μια επιλογή που στόχο είχε να επηρεάσει τους νέους ανθρώπους αφού ένας συνομήλικός τους και μεγάλος αθλητής, ο 23χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς, τους προέτρεπε να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα για να προστατέψουν τους γονείς και τους παππούδες τους.

Ήταν Αύγουστος του 2020 και ο εκ των κορυφαίων του κόσμου τενίστας έλεγε σύμφωνα με το σενάριο της καμπάνιας: «Όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορωνοϊό. Γι’ αυτό αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας. Για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε ξανά όσους αγαπάμε, όπως παλιά».

Ένα χρόνο μετά ο 23χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς, δηλώνει ότι θα εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού όταν ο εμβολιασμός γίνει υποχρεωτικός, δίνοντας έτσι ένα άλλο μήνυμα στους συνομηλίκους του.

Το νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης ρωτήθηκε εάν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού από δημοσιογράφο πριν το τουρνουά Indian Wells στο Σινσινάτι των ΗΠΑ. και απάντησε  ότι δεν έχει εμβολιαστεί γιατί δεν είναι υποχρεωτικό και ότι «κανείς δεν μου έχει πει κάτι γι’ αυτό και δεν είναι υποχρεωτικό έως τώρα. Είμαι σίγουρος κάποια στιγμή θα εμβολιαστώ αλλά δεν είναι υποχρεωτικό για να αγωνίζομαι».

Να σημειωθεί ότι στο τουρνουά Indian Wells απαιτείται να είναι εμβολιασμένοι οι θεατές και όλοι οι εργαζόμενοι.

Σχόλια (1)

  • Jim Riflevinegar

    Ο κ. Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε κάτι το πολύ απλό, που δεν αντιλαμβάνεται το πόπολο. Μετάφραση λοιπόν: είμαι υγιής, ταύρος, πιτσιρίκος και έχω …κάργα μάνευ. Εάν μου τύχει, θα ”κάνω” τα ίδια που έκανε ο Τραμπ και (εντοπίως) ο γέρων Ιερώνυμος και εάν χειροτερέψει, ότι ακριβώς τα ρετάλια Εφραίμ και Αναστάσιος(που …αναστηθήκανε). Ειδάλλως διακινδυνεύω την καριέρα μου, που είναι γενικώς …πανάκριβη.
    Υ.Γ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.Ο υπογράφων έχει κάνει κάθε εμβόλιο που υπάρχει, μέχρι και του τετάνου για τον κήπο του.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή