Στήριξη Βασίλη Παπαστεργίου στον Θανάση Καμπαγιάννη για τη «μάχη» των δικηγόρων Reviewed by Momizat on . Συσπείρωση ευρύτερων δυνάμεων της Αριστεράς προκαλεί η υποψηφιότητα του δικηγόρου πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής Θανάση Καμπαγιάννη για την προεδρία Συσπείρωση ευρύτερων δυνάμεων της Αριστεράς προκαλεί η υποψηφιότητα του δικηγόρου πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής Θανάση Καμπαγιάννη για την προεδρία Rating: 0

Στήριξη Βασίλη Παπαστεργίου στον Θανάση Καμπαγιάννη για τη «μάχη» των δικηγόρων

Στήριξη Βασίλη Παπαστεργίου στον Θανάση Καμπαγιάννη για τη «μάχη» των δικηγόρων

Συσπείρωση ευρύτερων δυνάμεων της Αριστεράς προκαλεί η υποψηφιότητα του δικηγόρου πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής Θανάση Καμπαγιάννη για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας.

Με δήλωσή του ο εκλεγμένος σύμβουλος της παράταξης «Σύνθεση των Δικηγόρων» και υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ με την παράταξη της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης Δικηγόρων το 2014, όταν είχε συγκεντρώσει ποσοστό 13%, Βασίλης Παπαστεργίου εξέφρασε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα Καμπαγιάννη ανακοινώνοντας επίσης ότι ο ίδιος, ύστερα από επτά χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ, δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.

Στη δήλωσή του ο Βασίλης Παπαστεργίου τονίζει ότι, παρά τις διαφορετικές πολιτικές παραδόσεις, «το κρίσιμο για μια αριστερή πολιτική είναι να εντοπίζει τους στόχους που υπηρετούν τις ανάγκες των πολλών και να κάνει συμμαχίες», ενώ προσθέτει ότι ο Θανάσης Καμπαγιάννης «μπορεί να είναι ενωτικός, ξέρει να αντιλαμβάνεται και να σέβεται τις πολιτικές διαφορές. Και αυτό το έχει αποδείξει όχι στα λόγια, αλλά εκεί που η πραγματικότητα απαιτούσε ευρύτατες συμπράξεις, όπως στη δίκη της Χρυσής Αυγής».

Στη δήλωση στήριξης του Βασίλη Παπαστεργίου ανταπάντησε ο Θαν. Καμπαγιάννης, ο οποίος θύμισε ότι οι δυο τους βρέθηκαν σχεδόν πάντα μαζί κατά τη διάρκεια της κοινής τους θητείας στο Δ.Σ. του ΔΣΑ, ενώ τόνισε ότι ο Β. Παπαστεργίου συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό που πήρε αριστερός υποψήφιος στον ΔΣΑ στην πρόσφατη ιστορία του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή