Στήριξη Δ. Παπαστεργίου στους απεργούς των λαϊκών αγορών Reviewed by Momizat on . Την ολόπλευρη στήριξή του στους τρικαλινούς παραγωγούς και πωλητές της λαϊκής αγοράς, εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου κατά την χ Την ολόπλευρη στήριξή του στους τρικαλινούς παραγωγούς και πωλητές της λαϊκής αγοράς, εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου κατά την χ Rating: 0

Στήριξη Δ. Παπαστεργίου στους απεργούς των λαϊκών αγορών

Στήριξη Δ. Παπαστεργίου  στους απεργούς των λαϊκών αγορών

Την ολόπλευρη στήριξή του στους τρικαλινούς παραγωγούς και πωλητές της λαϊκής αγοράς, εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου κατά την χθεσινή τους κινητοποίηση.

 

 

Συνομιλώντας μαζί τους στη διάρκεια της συγκέντρωσης ενάντια στο νομοσχέδιο που προωθείται για τις λαϊκές αγορές, έκανε σαφές ότι συμφωνεί με το αίτημά τους για διαχωρισμό των λαϊκών αγορών των μεγάλων πόλεων από αυτές των πόλεων της Περιφέρειας.

 

Τόνισε ότι στέκεται στο πλευρό τους και ότι απαιτείται ουσιαστικός διάλογος, στον οποίο πρέπει και επιβάλλεται να συμβάλλει η επόμενη δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές της 18ης Μαΐου.

papaster_laiki1

Αφήστε το σχόλιο σας