Στήριξη σε Παπαστεργίου από τους ΑΝ.ΕΛΛ Reviewed by Momizat on . Με θέμα τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές συνεδρίασε η συντονιστική επιτροπή του νομού Τρικάλων όπου και αποφασίστηκε το πλαίσιο των συνεργασιών στις προσ Με θέμα τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές συνεδρίασε η συντονιστική επιτροπή του νομού Τρικάλων όπου και αποφασίστηκε το πλαίσιο των συνεργασιών στις προσ Rating: 0

Στήριξη σε Παπαστεργίου από τους ΑΝ.ΕΛΛ

Στήριξη σε Παπαστεργίου από τους ΑΝ.ΕΛΛ

Με θέμα τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές συνεδρίασε η συντονιστική επιτροπή του νομού Τρικάλων όπου και αποφασίστηκε το πλαίσιο των συνεργασιών στις προσεχείς εκλογές. Η συντονιστική όσο αναφορά τις δημοτικές εκλογές αποφάσισε:

Την στήριξη σε υπερκομματικά ψηφοδέλτια πέρα και πάνω από μικροκομματικές αντιλήψεις,  βάζοντας στην άκρη μικροκομματικές σκοπιμότητες και τις μπλε, πράσινες,  κόκκινες διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος διότι θεωρούμε ότι τα προβλήματα των δημοτών δεν έχουν χρώμα και γιατί αποτελεί βαθιά πεποίθησή μας πως η πολιτική αλλαγή θα έλθει μόνο αν καταφέρουμε να ενώσουμε τους πολίτες.

Την στήριξη σε εκείνους  που θα κατεβάσουν τις κομματικές ταμπέλες και θα κάνουν σημαία τους τα προβλήματα των πολιτών. Ανθρώπους που θα βρίσκονται κοντά στον πολίτη και όχι αποκλεισμένοι από τις κοινωνίες.

Τη στήριξη σε συνδυασμούς με ρεαλιστικό, καθαρό πολιτικό λόγο που δεν προσβάλουν τη νοημοσύνη των πολιτών.

Την στήριξη στους συνδυασμούς εκείνους με ανθρωποκεντρικά προγράμματα  και επίκεντρο την καθημερινότητα του πολίτη και όχι σε αυτούς που επιμένουν στις στείρες τεχνοκρατικές, μνημονιακές πολιτικές.

Την στήριξη σε ψηφοδέλτια με νέους, άφθαρτους ανθρώπους με όρεξη για δουλεία, με άποψη, ανιδιοτέλεια και όραμα για τις πόλεις και τα χωρία μας.

Με βάση τα παραπάνω και ξεκινώντας από το μεγαλύτερο δήμο του νομού μας ανακοινώνουμε τη στήριξή μας στο συνδυασμό «Επανεκκίνηση τώρα» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Τρικάλων τον κ. Δημήτρη Παπαστεργίου το συνδυασμό του οποίου και θα πλαισιώσουν μέλη και στελέχη του κινήματος μας.

Το πρόγραμμά και οι διακηρυγμένες Αρχές του συνδυασμού «Επανεκκίνηση τώρα» όπως μας διατυπώθηκαν από τον επικεφαλής του, Δημήτρη Παπαστεργίου και όπως διαμορφώνονται και παγιώνονται ως πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία των Τρικάλων, συναντιούνται με τις ιδρυτικές μας αρχές και αξίες και τα δικά μας οράματα για το δήμο μας.

Καλούμε τους δημότες των Τρικάλων να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια  για ένα κοινωνικά αλληλέγγυο, ανθρώπινο, σύγχρονο, καινοτόμο δήμο που θα προσφέρει το βιοτικό, κοινωνικό και πολιτιστικό  επίπεδο ζωής που μας αρμόζει για τα Τρίκαλα που ονειρευόμαστε.

Συνεχίζονται οι συναντήσεις μας και για τους υπόλοιπους περιφερειακούς δήμους του νομού και είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε με όλους όσους είναι πρόθυμοι να καταθέσουν τις κομματικές τους ταυτότητες χωρίς όρους και προϋποθέσεις και δε φοβούνται να συγκρουστούν για χάρη των πολιτών του νομού μας.

Εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής

ν. Τρικάλων  του κινήματος

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή