"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Στήριξη της νέας δημοτικής αρχής στον ΑΟΤ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ολοι αγαπάμε τον ΑΟΤ, όλοι επιδιώκουμε και επιθυμούμε να τον ξαναδούμε στα «σαλόνια» Και αυτή ακριβώς η ευχή εκφράστηκε σήμερα, διά στόματος Δημάρχου Τρικκαίων. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ήταν σαφής: «Η νέα διοίκηση για τον ΑΟΤ, αποτελεί τεράστια ευκαιρία για το τρικαλινό ποδόσφαιρο», σημειώνοντας επίσης τη σοβαρότητα των νέων διοικούντων, να προσφέρουν -0 όπως και οι απελθόντες – στην ομάδα.
Δεν ήταν τυχαίο εξάλλου, που στη σημερινή επίσκεψη των κ. Κ. Παρδάλη, Ν. Μπακογιάννη, Θ. Τρικαλιώτη και Γ. Παναγιώτου, η σύμπνοια και διάθεση για συνεργασία ήταν παραπάνω από εμφανείς.
Τα μέλη που εκπροσώπησαν τη νέα διοίκηση του ΑΟΤ, έθεσαν σειρά ζητημάτων, παρόντος του αντιδημάρχου κ. Χρ. Αναστασίου, και του δημοτικού συμβούλου και προέδρου των «Σακαφλιάδων», κ. Ακη Αναστασίου. Κυρίαρχο, η αδειοδότηση του Δημοτικού Σταδίου. Είναι γνωστό, εξάλλου, ότι και το Στάδιο και οι λοιπές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τρικκαίων, στερούνται της σχετικής άδειας. Η δημοτική αρχή, γνωρίζοντας το θέμα, έχει ήδη κάνει τη σχετική προεργασία και ειδικά για το Στάδιο, η διαδικασία έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό.
Επίσης, τέθηκαν ζητήματα ιατρικού εξοπλισμού, χλοοτάπητα, καθαριότητας, βοηθητικού γηπέδου, ενώ συζητήθηκε και ένα πλήθος θεμάτων που σχετίζεται με τη διευκόλυνση που θα μπορεί ο Δήμος να παρέχει στην ιστορική ομάδα της πόλης, στο πλαίσιο της προώθησης των αθλητικών δράσεων.
Για τον λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Τρικκαίων επισήμανε ότι είναι ευκαιρία, η πόλη να αγκαλιάσει την ομάδα και να συνδράμει με τις δυνατότητες που κάθε δημότης έχει.
Η συζήτηση δεν ήταν εθιμοτυπικού χαρακτήρα, αλλά ουσιαστική: η επάνοδος της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες και με δεδομένη τη διάθεση όλων, να ξαναζήσει η πόλη στιγμές ποδοσφαιρικής ομορφιάς και επιτυχιών, αποτελεί πλέον τη θρυαλλίδα για να ξαναζωντανέψουν ο αθλητισμός γενικότερα και το ποδόσφαιρο ειδικότερα, στον Δήμο μας και σε όλον τον νομό Τρικάλων.

aot1

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης