Στήριξη της ΠΕ Τρικάλων στη πρωτοβουλία των γονέων του 31ου Δημοτικού Reviewed by Momizat on .   Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφθηκαν την Τρίτη 3-12-2013, η πρόεδρος, η αντιπρόεδρος, η ταμίας και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και   Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφθηκαν την Τρίτη 3-12-2013, η πρόεδρος, η αντιπρόεδρος, η ταμίας και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Rating: 0

Στήριξη της ΠΕ Τρικάλων στη πρωτοβουλία των γονέων του 31ου Δημοτικού

Στήριξη της ΠΕ Τρικάλων στη πρωτοβουλία των γονέων του 31ου Δημοτικού

 

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφθηκαν την Τρίτη 3-12-2013, η πρόεδρος, η αντιπρόεδρος, η ταμίας και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 31ου Δημοτικού Σχολείου, κ.κ. Χρύσα Κούζα – Μπρουζούκη, Λίλιαν Μπρίκα – Αβραάμ, Χριστίνα Ξηντάρα – Γκορόγια, Μαρία Σπανού και Κατερίνα Δουμπουζάκη – Μπλιώκα.

Σκοπός της συνάντησης η στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στην προσπάθεια του Συλλόγου να χαρίσει περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά, συγκεντρώνοντας στο χώρο του Μύλου των Ξωτικών παλιά παιχνίδια και βιβλία τα οποία είναι σε καλή κατάσταση και στη συνέχεια τα δίνουν στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να τα αγοράσουν.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για αυτή την προσπάθεια που κάνουν να δώσουν χαρά σε παιδιά τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν βιβλία και παιχνίδια και τους εξέφρασε την πλήρη στήριξη τόσο του ιδίου όσο και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στην προσπάθειά τους.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρύσα Κούζα – Μπρουζούκη ανέφερε σε δηλώσεις της «δεν χρειάζεται να αποδείξουμε ότι είμαστε σπουδαίοι άνθρωποι, αρκεί να είμαστε άνθρωποι. Δίνουμε χέρι βοηθείας στα παιδιά μας, θέλουμε περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών τα οποία είναι το μέλλον μας».
(Από την ΠΕ Τρικάλων)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή