Στήριξη τρικαλινού αθλητή μότο κρος από τη Siokis Moto Reviewed by Momizat on . Η SIOKIS moto ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ 12ΧΡΟΝΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΑΘΛΗΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΕΒΕΤΖΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2015 Ο Γιάννης είναι μόλις 12 ετών και θα δοκιμάσει για Η SIOKIS moto ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ 12ΧΡΟΝΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΑΘΛΗΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΕΒΕΤΖΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2015 Ο Γιάννης είναι μόλις 12 ετών και θα δοκιμάσει για Rating: 0

Στήριξη τρικαλινού αθλητή μότο κρος από τη Siokis Moto

Στήριξη τρικαλινού αθλητή μότο κρος από τη Siokis Moto

Η SIOKIS moto ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ 12ΧΡΟΝΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΑΘΛΗΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΕΒΕΤΖΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS 2015

Ο Γιάννης είναι μόλις 12 ετών και θα δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του σε αγώνες πανελληνίου πρωταθλήματος.Την προσπάθειά του αυτή πέρα απο την οικογένεια του και την τρέλα του μπαμπά του θα στηρίξει η SIOKIS moto σε συνεργασία με την KTM . Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς είναι στην Χαλκίδα στις 7-8 Μαρτίου όμως λόγω ηλικίας (πρέπει να κλείσει τα 12 για να έχει δικαίωμα συμμετοχής) θα τον δούμε για πρώτη φορά να αγωνίζεται στον αγώνα των Τρικάλων -που θα γίνει στη πίστα του Πρίνους- στις 18-19 Απριλίου.
Επίσης η SIOKIS moto θα στηρίξει όλους τους φίλους και πελάτες που θα συμμετέχουν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Scramble Κεντρικής Ελλάδος με παροχές που θα ανακοινωθούν στις επόμενες ημέρες.
Ο πρώτος αγώνας του περιφερειακού μάλιστα είναι αύριο Κυριακή 29 στο Φανάρι Καρδίτσας με τον Στράτο Ντεβετζή και Ακη Σιάφη να δίνουν το παρόν στην κατηγορία sb βετεράνοι.
moto1 moto2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή