"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Σταμάτα να υποτιμάς τους Έλληνες κτηνοτρόφους

lafarm

Σχετικά άρθρα

Stop κάπου… Σταμάτα να υποτιμάς τους Έλληνες κτηνοτρόφους… Σταμάτα να ανεβάζεις άρθρα για το πόσο επιβλαβές είναι το γάλα για την υγεία… “δηλητήριο” βλέπω σε βαρύγδουπους τίτλους… “Γεμάτο αντιβιοτικά και ορμόνες” βλέπω σε άλλους…

Τι νομίζετε ότι έχουμε; Τις φάρμες των 5.500 αγελάδων της Κροατίας και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε το γάλα;Προτίμησε ελληνικό!!

Προτίμησε μικρές επιχειρήσεις, που πλέον τις βρίσκεις και σε super markets, και άσε την πιπίλα της μαζικής παραγωγής αμφιβόλου ποιότητας… Εσύ επιλέγεις!Ορμόνες κι αντιβιοτικά… Αντιβιοτικά χρησιμοποιούμε όταν τα έχει ανάγκη ένα ζώο, για να του σώσουμε τη ζωή!

Αν είναι αρμεγόμενο το γάλα το πετάμε, στην καλύτερη το πίνουν τα κουτάβια… Άντε και πες ότι είμαστε ασυνείδητοι…Λαλάκες δεν είμαστε να πληρώνουμε πρόστιμα.

Και στην τελική, από την παγολεκάνη που γεμίζουμε, βράζουμε και πίνουμε και φτιάχνουμε γιαούρτη και δίνουμε στην οικογένειά μας, στα παιδιά μας… πώς μας κόβεις;;

Ναι, υπάρχουν εξαιρέσεις… όπως και στη δική σου δουλειά, πολυκατοικία, γειτονιά, φάρα…μη μας τσουβαλιάζεις,σε παρακαλώ!!!Και σου φέρανε τώρα την τσίχλα της κακής ζωικής παραγωγής και τρέχεις να αγοράσεις τα εξαιρετικά chia,mia,kia που δεν ξέρεις που,πως παράγονται, εισάγονται και φτάνουν στο πιάτο σου ως εξαιρετική, υγιεινή επιλογή!!! Εκεί δεν σε πειράζει το κακό εισαγόμενο…οοοχι!!

Είναι new trend!!Και για να κλείσω… εξαιρετικοί οι ξηροί καρποί, με πλούσια θρεπτική αξία και τρελαίνομαι να τρώω μια χούφτα από δαύτους κάθε φορά.

Γιατί πρέπει να τους λιώσω και να πάρω το ζμι και να το βαφτίσω και γάλα δεν ξέρω.

Θα παρεξηγηθούν και τα ζωντανά και θα στίψουν…

Μάλλον είμαστε η έξυπνη γενιά που έμαθε να αρμέγει τα αμύγδαλα,τη σόγια και ότι του φανεί στο επόμενο επεισόδιο…Αυτά είχα συσσωρευμένα…τα είπα… ησύχασα!

Ιωάννα Καρρά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης