“Σταυρός μαρτυρίου” …..το αφορολόγητο για τους Τρικαλινούς βουλευτές Reviewed by Momizat on . Κυριολεκτικά τον "Σταυρό του μαρτυρίου" θα κληθούν να σηκώσουν οι Τρικαλινοί βουλευτές , αν κλείσει η αξιολόγηση  και έρθει προς ψήφιση το αφορολόγητο ......  υ Κυριολεκτικά τον "Σταυρό του μαρτυρίου" θα κληθούν να σηκώσουν οι Τρικαλινοί βουλευτές , αν κλείσει η αξιολόγηση  και έρθει προς ψήφιση το αφορολόγητο ......  υ Rating: 0

“Σταυρός μαρτυρίου” …..το αφορολόγητο για τους Τρικαλινούς βουλευτές

“Σταυρός μαρτυρίου” …..το αφορολόγητο για τους Τρικαλινούς βουλευτές

Κυριολεκτικά τον “Σταυρό του μαρτυρίου” θα κληθούν να σηκώσουν οι Τρικαλινοί βουλευτές , αν κλείσει η αξιολόγηση  και έρθει προς ψήφιση το αφορολόγητο ……  υπερωρίες θα κάνουν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα αφού οι προτάσεις των δανειστών “μυρίζουν αίμα” . Υπενθυμίζω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα το πήγαινε στα 12000 ευρω. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα !!

Σχόλια (3)

 • Η λεπίδα έρχεται!

  Δεν τους φοβάμαι!
  Είναι μετρ της παραπλανησης του λαού.
  Αρκεί να βολευονται αυτοί και τα παιδιά τους.
  Οι υπόλοιποι ειναι παιδιά κατώτερου Θεού!

  Απάντηση
 • ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  Καλά απο Πολιτικά σκουπίδια δεν περιμένω τίποτα αλλό το θέμα ειναι τι κανει ο κοσμος αυτη και την μανα τους θα πουλησουν και θα τα ψηφησουν τα μετρα.

  Απάντηση
 • ανεργος

  Καλοταισμένοι φαίνονται και αυτοι και τα παιδιά τους. Οσοι τους ψηφίσατε μας πήρατε στον λαιμό σας.Τώρα που οι συντάξεις θα πιάσουν πάτο και το αφορολόγητο ΄πέσει στα 5 χιλιάρικα να πάτε να διαδηλώσετε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Απέναντι απο το φαρμακειο Σιμορέλη είναι.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή