Στα ακριτικά χωριά των Τρικάλων ο Κ. Σκρέκας Reviewed by Momizat on . Στα πανέμορφα χωριά των Τρικάλων τα οποία σφύζουν από ζωή αυτή τη περίοδο και πανηγύριζαν το περασμένο Σαββατοκύριακο για την εορτή της Αγίας Παρασκευής, περιόδ Στα πανέμορφα χωριά των Τρικάλων τα οποία σφύζουν από ζωή αυτή τη περίοδο και πανηγύριζαν το περασμένο Σαββατοκύριακο για την εορτή της Αγίας Παρασκευής, περιόδ Rating: 0

Στα ακριτικά χωριά των Τρικάλων ο Κ. Σκρέκας

Στα ακριτικά χωριά των Τρικάλων ο Κ. Σκρέκας

Στα πανέμορφα χωριά των Τρικάλων τα οποία σφύζουν από ζωή αυτή τη περίοδο και πανηγύριζαν το περασμένο Σαββατοκύριακο για την εορτή της Αγίας Παρασκευής, περιόδευσε ο κ. Κώστας Σκρέκας.

Ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. επισκέφτηκε διαδοχικά το απομακρυσμένο Χαλίκι, την Κρανιά, τον Πρόδρομο και τη Διάβα, τη Γλυκομηλιά και κατέληξε στο πανηγύρι της Τζούρτζιας Ασπροποτάμου. Έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους μόνιμους κατοίκους, μα και παραθεριστές οι οποίοι κατακλύζουν τα χωριά τις μέρες του καλοκαιριού.

skrekas_pangiria1 skrekas_pangiria2

Ο κ. Σκρέκας επιμένει πως «τα ορεινά χωριά της περιοχής μας αποτελούν ουσιαστικά τον πλούτο μας, καθώς διατηρούν το παραδοσιακό τους χρώμα και μέσα από συντονισμένες δράσεις και προσπάθειες μπορούν να εξελιχθούν σε μοναδικούς, εναλλακτικούς προορισμούς. Χρειάζεται σίγουρα δουλειά προς αυτή τη κατεύθυνση, ωστόσο αυτό που άμεσα πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε τις υποδομές στα χωριά αυτά, προκειμένου να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα των πολιτών».

(από το πολιτικο γραφειο)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή