Στα γκισέ οι Τρικαλινοί αναστενάζουν Reviewed by Momizat on . Χαμός στις τράπεζες από το πρωί σήμερα στα Τρίκαλα. Εκατοντάδες Τρικαλινοί  από τις 7 το πρωί βρίσκονταν έξω από τις πόρτες των υποκαταστημάτων τραπέζών προκειμ Χαμός στις τράπεζες από το πρωί σήμερα στα Τρίκαλα. Εκατοντάδες Τρικαλινοί  από τις 7 το πρωί βρίσκονταν έξω από τις πόρτες των υποκαταστημάτων τραπέζών προκειμ Rating: 0

Στα γκισέ οι Τρικαλινοί αναστενάζουν

Στα γκισέ οι Τρικαλινοί αναστενάζουν
Χαμός στις τράπεζες από το πρωί σήμερα στα Τρίκαλα. Εκατοντάδες Τρικαλινοί  από τις 7 το πρωί βρίσκονταν έξω από τις πόρτες των υποκαταστημάτων τραπέζών προκειμένου να εξυπηρετηθούν  και έχοντας προβλέψει ότι σήμερα θα γινόταν χαμός από κόσμο. Όπως και έγινε. Το γεγονός ότι αφενός καταβλήθηκαν οι μισθοί σε συνταξιούχους και δημόσιους υπαλλήλους και αφετέρου καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες την δεύτερη δόση του φετινού φόρου εισοδήματος, αλλά και την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, δημιούργησε από νωρίς  συνωστισμό  στις τράπεζες και στα ΕΛΤΑ.

Οι πολίτες διαμαρτύρονταν έτσι και αλλιώς θεωρώντας όπως έλεγαν στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας εντελώς καταχρηστικός και “ληστρικός” νόμος που τους φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση .

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή