Στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς Reviewed by Momizat on . Μια πολύ δυνατή εμφάνιση πραγματοποίησε απόψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Στέφανος προκρίθηκε με 3-0 σετ (6-3, 7-6, 7-5) στα ημιτελι Μια πολύ δυνατή εμφάνιση πραγματοποίησε απόψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Στέφανος προκρίθηκε με 3-0 σετ (6-3, 7-6, 7-5) στα ημιτελι Rating: 0

Στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Μια πολύ δυνατή εμφάνιση πραγματοποίησε απόψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Στέφανος προκρίθηκε με 3-0 σετ (6-3, 7-6, 7-5) στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Σβέρεφ.

Απέναντι στον «κακό του δαίμονα» και νο2 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε ένα από τα πιο ώριμα ματς της καριέρας του. Ήταν συγκεντρωμένος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αντέδρασε πάρα πολύ ψύχραιμα όσες φορές ο Ρώσος επιχείρησε να τον «στριμώξει» κι έβρισκε πάντα τις λύσεις να παίρνει μεγάλους πόντους, ιδιαίτερα στο δεύτερο και τρίτο σετ.

«Έπαιζα απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες και προσπάθησα να κρατήσω το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αισθανόμουν ότι έπαιζα καλά. Νομίζω ότι η εμφάνιση ήταν πραγματικά μια από τις καλύτερες που έχω κάνει εδώ στο χώμα του Παρισιού. Πραγματικά επανέρχονται οι ωραίες στιγμές που έχω και προσπαθώ να φτάσω, όσο γίνεται πιο μακριά», δήλωσε μετά τη νίκη του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή