"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

Στα “κάγκελα” η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

‘Εντονες είναι οι αντιδράσεις της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Μαρίας Αθανασίου-Γιαγιάκου αναφορικά με την κυβερνητική πολιτική στο χώρο της Υγείας.

Όπως υποστηρίζει η ίδια “έχουμε πολλά προβλήματα που μας οδηγούν στον αφανισμό! Είτε δημόσιου είτε ιδιωτικού τομέα….όπου κι αν βρισκόμαστε . Ειδικά εμείς οι εργαστηριακοί  κυριολεκτικά πεθαίνουμε”….

Νεότερα προσεχώς

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η επανάσταση αρχίζει από πάνω. Η μπουρζουαζία θα κάνει την επανάσταση. Κατακαημένε Κούλη, τι σου ‘μελε να πάθεις…

  2. Ανεξάρτητα αν η κ.Αθανασίου έχει δίκιο η άδικο, τολμά και τα βάζει με το κατεστημένο..το εντελώς αντίθετο με τον προηγούμενο πρόεδρο ,που ήτανε αχυράνθρωπος και φερέφωνο της εξουσίας.

  3. Για 20 χρόνια ο τέως Πρόεδρος πήγε τον σύλλογο πίσω .Ούτε πίτα δεν ήταν ικανός να κόψει..ΕΥΤΥΧΩΣ….ΤΕΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

  4. Μπορεί η κ.Αθανασιου να έχει σαν προτεραιότητα τι θα γίνει με τα μικροβιολογικά εργαστήρια και το claw back,αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια συλλογικότητα στις αποφάσεις και παρουσιάζουν επιστημονική και κοινωνική δραστηριότητα..ο τέως λειτουργούσε σαν ομαδάρχης του “καφενείου” του Σχορτζιανίτη.

  5. Εκεί που πρέπει να βελτιωθεί ο Ιατρικός Σύλλογος είναι στο πειθαρχικό κομμάτι.Οταν υπάρχει καταγγελία για οποιοδήποτε γιατρό,για τον οποιοδήποτε λόγο ,θα πρέπει ο Ιατρικός Σύλλογος να είναι αδέκαστος .Διαφορετικά συντηρεί και ευλογεί την ασυδοσία και ευνοεί συμπεριφορές που αμαυρώνουν το ιατρικό επάγγελμα.

  6. Ο Ιατρικός Σύλλογος έχει ενημερωθεί για τα προβλήματα που δημιουργεί στο νοσοκομείο μας?έχει γίνει μόνιμη πληγή δημιουργίας επεισοδίων και συγκρούεται με τους πάντες.Πρέπει ο Ιατρικός Σύλλογος να βρει τρόπο να παρέμβει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης