Στα καμμένα της Καλαμπάκας χθες ο Μ. Ταμήλος Reviewed by Momizat on . Αυτοψία πραγματοποίησε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος στις καμμένες εκτάσεις των οικισμών Καλοχωρίου, Νέας Ζωής και Κονισκού , χθες Δευτέρα 25 Αυγούστο Αυτοψία πραγματοποίησε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος στις καμμένες εκτάσεις των οικισμών Καλοχωρίου, Νέας Ζωής και Κονισκού , χθες Δευτέρα 25 Αυγούστο Rating: 0

Στα καμμένα της Καλαμπάκας χθες ο Μ. Ταμήλος

Στα καμμένα της Καλαμπάκας χθες ο Μ. Ταμήλος

Αυτοψία πραγματοποίησε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος στις καμμένες εκτάσεις των οικισμών Καλοχωρίου, Νέας Ζωής και Κονισκού , χθες Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014.
Ο κ. Ταμήλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καλαμπάκας Δημήτριο Κόττη, επισκέφθηκε τον οικισμό του Καλοχωρίου όπου ενημερώθηκε από τους κατοίκους για την εξέλιξη της φωτιάς και στη συνέχεια μετέβηκε στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να σχηματίσει προσωπική άποψη για το μέγεθος της καταστροφής από τη δασική πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής, πλησίον του οικισμού Καλοχωρίου του Δήμου Καλαμπάκας.
Ο κ. Ταμήλος επισκέφθηκε τη σταυλική εγκατάσταση ιδιοκτησίας Ν. Κόττη που κατακάηκε ολοσχερώς, και διαβεβαίωσε ότι θα ενεργήσει ώστε να πραγματοποιηθεί άμεση αυτοψία από τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να αποζημιωθεί άμεσα, επειδή είναι αναγκασμένος να ξαναχτίσει το σταύλο του, από τα θεμέλια για να μπορέσει να σταυλίσει τα ζώα του, τον επερχόμενο χειμώνα.
(Από το πολιτικό γραφείο)

tam2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή