Στα κυανέρυθρα ο Χασομέρης Reviewed by Momizat on . Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του.Ο Δημήτρης Χασομέρης με μακρά θητεία στην μεγάλη κατηγορία αποκτήθηκε απο τον ΑΟΤ. Γεννήθηκε στις 23/6/1989 και αγωνίζεται ως Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του.Ο Δημήτρης Χασομέρης με μακρά θητεία στην μεγάλη κατηγορία αποκτήθηκε απο τον ΑΟΤ. Γεννήθηκε στις 23/6/1989 και αγωνίζεται ως Rating: 0

Στα κυανέρυθρα ο Χασομέρης

Στα κυανέρυθρα ο Χασομέρης
Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του.Ο Δημήτρης Χασομέρης με μακρά θητεία στην μεγάλη κατηγορία αποκτήθηκε απο τον ΑΟΤ. Γεννήθηκε στις 23/6/1989 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, με πλούσιες παραστάσεις από την Σούπερ Λίγκα, αφού τα τελευταία 3 χρόνια ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Πανθρακικού.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ξάνθη στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Ατσαλένιο, Μακεδονικό , Επανομή, δύο χρόνια στην Λάρισα και 3 χρόνια στην Σούπερ Λίγκα με την ομάδα του Πανθρακικού.
DSCF2606
Μετά την υπογραφή του δήλωσε τα εξής:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΑΟ Τρίκαλα, ελπίζω να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η φιλοδοξία μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει την κατηγορία για να έχει μια πετυχημένη χρονιά».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή