Στα Τρίκαλα έκτακτη συνέλευση του ΣΕΓΑΣ Reviewed by Momizat on . Μια πολύ σημαντική για τον κλασικό αθλητισμό συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα. Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ, καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση τα σωματεία πο Μια πολύ σημαντική για τον κλασικό αθλητισμό συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα. Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ, καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση τα σωματεία πο Rating: 0

Στα Τρίκαλα έκτακτη συνέλευση του ΣΕΓΑΣ

Στα Τρίκαλα έκτακτη συνέλευση του ΣΕΓΑΣ

Μια πολύ σημαντική για τον κλασικό αθλητισμό συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα. Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ, καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση τα σωματεία που ανήκουν στο δυναμικό του, για τις 18 Οκτωβρίου στα Τρίκαλα. Τα θέ της ημερήσιας διάταξης κρίνονται σημαντικά. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ύστερα από αίτημα 111 αθλητικών σωματείων, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, με την υπ’ αρ. 12/25.09.2013 απόφαση του και σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4 εδ. Α του καταστατικού του και τον νόμου, ενέκρινε την πρόταση για έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Ο ΣΕΓΑΣ καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα γίνει στα Τρίκαλα την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης 10.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “ΑΕΤΩΝ Μέλαθρον”.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μια μέρα μετά στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
– Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
– Ενημέρωση για νέο σχεδιασμό ΣΕΓΑΣ- προγραμματισμός 2013-2014
– Έγκριση προϋπολογισμού ΣΕΓΑΣ 2014
– Παύση από την θέση του μέλους του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ του Δημήτρη Ανδριόπουλου (σύμφωνα με τις σχετικές αιτήσεις σωματείων μελών)».
Είναι σαφές ότι ο σχεδιασμός για τα νέα χρονιά κρίνεται ως σημαντικό θέμα, αφού ο στίβος αποτελεί ένα ξεχασμένο – πλέον – πεδίο άθλησης, λόγω τη αμαύρωσης από τις υποθέσεις ντόπινγκ. Οσο για το θέμα του Δημ. Ανδριόπουλου, είναι σημαντικό για τον ΣΕΓΑΣ, αφού έχει ήδη παυθεί από τη θέση του ταμία. Αιτία, η διαφωνία του για την ανάθεση του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας αντί της διαδικασίας του διαγωνισμού, που αργότερα όμως υιοθετήθηκε.

Θανάσης Μιχαλάκης

(Για το θέμα Ανδριόπουλου εδώ)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή