Στα Τρίκαλα νεαρός …. αθλητής 102 ετών έκλεψε την παράσταση – Αθληθείτε…όποια και να είναι η ηλικία σας… Reviewed by Momizat on .   Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο ιδέα, είναι η ίδια η ζωή! Ήταν παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων  που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα και έκλεψε   Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο ιδέα, είναι η ίδια η ζωή! Ήταν παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων  που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα και έκλεψε Rating: 0

Στα Τρίκαλα νεαρός …. αθλητής 102 ετών έκλεψε την παράσταση – Αθληθείτε…όποια και να είναι η ηλικία σας…

Στα Τρίκαλα νεαρός …. αθλητής 102 ετών έκλεψε την παράσταση   – Αθληθείτε…όποια και να είναι η ηλικία σας…

 

Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο ιδέα, είναι η ίδια η ζωή!

Ήταν παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων  που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα και έκλεψε στην κυριολεξία την παράσταση . 

Πρόκειται από μία από τις σπάνιες παγκόσμια περιπτώσεις  ,  ο  νεαρός …… Σκαματζούρας Οδυσσέας  από τα Γιάννενα  , γεννημένος το 1915. 

Περισσότερο από ένα αιώνα , για την ακρίβεια 102 χρόνια αργότερα, το τότε νεογέννητο αγωνίζεται στους στίβους και σήμερα στα Τρίκαλα αγωνίστηκε στα 100 μέτρα και στη σφαιροβολία και τα κατάφερε μια χαρά . 

Μάλιστα , είναι στην παγκόσμια κατάταξη τρίτος στη σειρά μετά από έναν Αμερικανό και ένα Ισπανό . 

Σήμερα στους αγώνες συμμετείχε και ο ηλικίας 50 ετών εγγονός του Οδυσσέας Σκαματζούρας , παλιός γνωστός αθλητής στίβου , ενώ όπως είπε ο παππούς την ερχόμενη χρονιά θα κατεβάσει στους αγώνες την αδερφή του Μαρία η οποία είναι 101 ετών .

Πολύ ωραίος άνθρωπος, ακμαιότατος και δυνατός .

Ένα είναι το σύνθημα  του: «Ο αθλητισμός είναι ζωή»

 

pappous 2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή