Στα Τρίκαλα αύριο ο Σταύρος Θεοδωράκης Reviewed by Momizat on . Στα Τρίκαλα θα βρεθεί αύριο το μεσημέρι ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης. Στο πλαίσιο των επαφών που έχει ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδ Στα Τρίκαλα θα βρεθεί αύριο το μεσημέρι ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης. Στο πλαίσιο των επαφών που έχει ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδ Rating: 0

Στα Τρίκαλα αύριο ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στα Τρίκαλα αύριο  ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στα Τρίκαλα θα βρεθεί αύριο το μεσημέρι ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης.
Στο πλαίσιο των επαφών που έχει ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης με Μέλη του κόμματος και Φορείς των τοπικών κοινωνιών, αύριο έχει προγραμματίσει σειρά συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς και Εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Θεοδωράκης, στην 1 το μεσημέρι, θα βρεθεί στο Δημαρχείο Τρικάλων όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, στις 4 το μεσημέρι, θα έχει συνάντηση με Μέλη του «Ποταμιού» από Τρίκαλα και Καλαμπάκα και 1 ώρα αργότερα, θα βρεθεί στο Δημαρχείο Καλαμπάκας, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Χρήστο Σινάνη.
Το βράδυ, θα αναχωρήσει για τον Βόλο, όπου στις 9 έχει συνάντηση με Μέλη του κόμματος και την επόμενη ημέρα, θα επισκεφτεί το πρωί εργοστάσια και θα συναντήσει στις 3 το μεσημέρι, Εκπροσώπους παραγωγικών Φορέων της πόλης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή