Στα Τρίκαλα αύριο ο Χρήστος Ζώης Reviewed by Momizat on . Την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας τους θεσσαλικούς νομούς εγκαινιάζει ο Αντιπρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ για την Πατρίδα και τον Λαό και υποψήφιος ευρωβουλευτής Χρ Την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας τους θεσσαλικούς νομούς εγκαινιάζει ο Αντιπρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ για την Πατρίδα και τον Λαό και υποψήφιος ευρωβουλευτής Χρ Rating: 0

Στα Τρίκαλα αύριο ο Χρήστος Ζώης

Στα Τρίκαλα αύριο ο Χρήστος Ζώης

Την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας τους θεσσαλικούς νομούς εγκαινιάζει ο Αντιπρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ για την Πατρίδα και τον Λαό και υποψήφιος ευρωβουλευτής Χρήστος Ζώης, πραγματοποιώντας επισκέψεις στους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Χρήστου Ζώη είναι τα Τρίκαλα όπου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη συνάντηση την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 στις 11:00 με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, ενώ στις 13:00 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Καρδίτσας Κ. Παπαλό.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Χρήστος Ζώης θα αξιοποιήσει την ευκαιρία της επίσκεψής του στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα προκειμένου να ανταλλάξει απόψεις για τη δυναμική της Θεσσαλίας ως μία από τις πλέον παραγωγικές περιφέρειες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκές Ένωσης στον πρωτογενή τομέα με φορείς, προσωπικότητες και απλούς πολίτες από τους θεσσαλικούς νομούς.

Αφήστε το σχόλιο σας