Στα Τρίκαλα σήμερα Τρίτη ο Νίκος Χουντής Reviewed by Momizat on . Ο Νίκος Χουντής μέλος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας στις επερχόμενες ευρωεκλογές θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Τ Ο Νίκος Χουντής μέλος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας στις επερχόμενες ευρωεκλογές θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Τ Rating: 0

Στα Τρίκαλα σήμερα Τρίτη ο Νίκος Χουντής

Στα Τρίκαλα σήμερα Τρίτη ο Νίκος Χουντής

Ο Νίκος Χουντής μέλος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας στις επερχόμενες ευρωεκλογές θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Τρίκαλα

Ειδικότερα την Τρίτη 7 Μαΐου στις 8.30 το πρωί θα επισκεφθεί τα γραφεία και τις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΔΗΕ Τρικάλων για να συζητήσει με εργαζόμενους για το επισφαλές μέλλον της επιχείρησης. 

Στη συνέχεια δώσει συνέντευξη Τύπου στις 12 στο «Πανελλήνιο», ενώ ακολούθως θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην αγορά στο κέντρο της πόλης.

Αμέσως μετά θα συζητήσει στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων με τα μέλη του Δ.Σ. για να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα της αγοράς και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενώ νωρίς το απόγευμα θα βρεθεί στην Καλαμπάκα για να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή