Στα Τρίκαλα γίνεται της “εκδιδομένης το κιγκλίδωμα” και στο Δήμο κάνουν διαλογισμό…. Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικκαίων έκανε το πρώτο βιωματικό εργαστήρι εργασιακού στρες-αντιστρες για τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας. H αίθουσα είναι έτοιμη και όπως αν Ο Δήμος Τρικκαίων έκανε το πρώτο βιωματικό εργαστήρι εργασιακού στρες-αντιστρες για τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας. H αίθουσα είναι έτοιμη και όπως αν Rating: 0

Στα Τρίκαλα γίνεται της “εκδιδομένης το κιγκλίδωμα” και στο Δήμο κάνουν διαλογισμό….

Στα Τρίκαλα γίνεται της “εκδιδομένης το κιγκλίδωμα” και στο Δήμο κάνουν διαλογισμό….

Ο Δήμος Τρικκαίων έκανε το πρώτο βιωματικό εργαστήρι εργασιακού στρες-αντιστρες για τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας.

H αίθουσα είναι έτοιμη και όπως αναφέρει στο διαδίκτυο η Βασιλένα Μητσιάδη ” διαμορφώθηκε ένας χώρος μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και ο Δήμος Τρικκαίων προσπαθεί να σπάσει την ατονία, δίνοντας χρώμα ξεκινώντας από τις υπηρεσίες του”.

Δεν γνωρίζουμε αν στο πρόγραμμα προβλέπεται και γιόγκα ή πιλάτες.

Την ίδια ώρα που προσπαθούν στην Τεχνική Υπηρεσία να διώξουν το άγχος , έξω στην κοινωνία γίνεται της “εκδιδομένης το κιγκλίδωμα”.

Η ακρίβεια σαρώνει τα πάντα, δουλειές δεν υπάρχουν, “μαύρος χειμώνας” έρχεται, ελπίδα για ανάκαμψη καμία, η αγορά αναστενάζει, η πόλη αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα και χίλια δυο άλλα.

Όποιος πει ότι δεν επηρεάστηκε ψυχολογικά από αυτή την κατάσταση, ή λέει ψέματα, ή είναι θεός.

Ας βγει ο δήμος να κάνει…….. και άλλα βιωματικά εργαστήρια έξω στην κοινωνία και να ζούμε όλοι ευτυχισμένοι , αγαπημένα και αδελφωμένα.

Μάλλον εγώ ζω σε κάποια αλλοτινή χώρα και εποχή.

Τι να πω άλλο…

Βοήθεια μας αδέρφια

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή