Στα Τρίκαλα «Γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια» Reviewed by Momizat on . Ζούμε μοναδικές στιγμές . Δεν θα σταθώ ούτε στα εκλογικά αποτελέσματα των επικείμενων εκλογών, ούτε στο ποιος θα νικήσει (και με πόση διαφορά), ούτε ποιοι θα εκ Ζούμε μοναδικές στιγμές . Δεν θα σταθώ ούτε στα εκλογικά αποτελέσματα των επικείμενων εκλογών, ούτε στο ποιος θα νικήσει (και με πόση διαφορά), ούτε ποιοι θα εκ Rating: 0

Στα Τρίκαλα «Γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια»

Στα Τρίκαλα «Γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια»

Ζούμε μοναδικές στιγμές . Δεν θα σταθώ ούτε στα εκλογικά αποτελέσματα των επικείμενων εκλογών, ούτε στο ποιος θα νικήσει (και με πόση διαφορά), ούτε ποιοι θα εκλεγούν βουλευτές , ούτε στο “τεράστιο” έργο που παράγουν η περιφέρεια και οι δήμοι.

Θα σταθώ στα μοναδικά, συλλεκτικά θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει κανείς, δελτία τύπου, τοπικών αρχόντων του νομού μας.

«Οργώνει ο τάδε», «Συγκλονίζει ο δείνα», «Οι πολίτες εμπιστεύονται τον Α», «με πίστη ακολουθούν τον Β». Αγκάλιασε ο κόσμος τον δείνα , με ενθουσιασμό δεκτός ο τάδε .

Τόσα εκατομμύρια εδώ , τόσα εκατομμύρια εκει , άλλα τόσα εκατομμύρια παραπέρα.

Δεν λείπουν και τα ¨υπονοούμενα¨ προς τους επίδοξους ψηφοφόρους «θέλει την… ο Μητσοτάκης», «επιλογή του Αλέξη…», «Υπουργιλίκι, σίγουρο δηλαδή, άντε στη χειρότερη Υφυπουργός».

Δεν ξέρουμε ποια ευφάνταστα μυαλά επιλέγουν να γράφουν τα συγκεκριμένα δελτία τύπου, ή ποιοι είναι οι ¨πεφωτισμένοι¨ που δημοσιεύουν φωτογραφίες υποψηφίων αγκαλιά με σεισμόπληκτους ,άλλοι με μια… προβατίνα , άλλοι χαιρετούν έναν εμφανώς αιφνιδιασμένο χωρικό και άλλοι που παίρνουν ευλογίες από τους δεσποτάδες .

Το σίγουρο είναι πως για κάθε σκεπτόμενο πολίτη τέτοιες ανακοινώσεις προκαλούν το γέλιο και τη θυμηδία.

Εκτός αν θεωρούν τους ψηφοφόρους ¨γίδια¨  ή ότι ζούμε σε εποχές Μαυρογιαλούρου.

Μόνο που ο κινηματογραφικός Μαυρογιαλούρος είχε φιλότιμο και παραιτήθηκε…

Κ.Κ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή