Στα Τρίκαλα «Γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια» με τα δελτία τύπου των πολιτικών γραφείων υποψηφίων βουλευτών Reviewed by Momizat on . Ζούμε μοναδικές στιγμές σε αυτές τις εκλογές. Δεν θα σταθώ ούτε στα εκλογικά αποτελέσματα, ούτε στο ποιος θα νικήσει (και με πόση διαφορά). Θα σταθώ στα μοναδικ Ζούμε μοναδικές στιγμές σε αυτές τις εκλογές. Δεν θα σταθώ ούτε στα εκλογικά αποτελέσματα, ούτε στο ποιος θα νικήσει (και με πόση διαφορά). Θα σταθώ στα μοναδικ Rating: 0

Στα Τρίκαλα «Γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια» με τα δελτία τύπου των πολιτικών γραφείων υποψηφίων βουλευτών

Στα Τρίκαλα «Γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια» με τα δελτία τύπου των πολιτικών γραφείων υποψηφίων βουλευτών

Ζούμε μοναδικές στιγμές σε αυτές τις εκλογές. Δεν θα σταθώ ούτε στα εκλογικά αποτελέσματα, ούτε στο ποιος θα νικήσει (και με πόση διαφορά).

Θα σταθώ στα μοναδικά, συλλεκτικά θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει κανείς, δελτία τύπου των υποψήφιων βουλευτών του νομού μας.

«Οργώνει ο τάδε», «Συγκλονίζει ο δείνα», «Οι πολίτες εμπιστεύονται τον Α», «με πίστη ακολουθούν τον Β». Αγκάλιασε ο κόσμος τον δείνα , με ενθουσιασμό δεκτός ο τάδε .

Δεν λείπουν και τα ¨υπονοούμενα¨ προς τους επίδοξους ψηφοφόρους «θέλει την… ο Μητσοτάκης», «επιλογή του Αλέξη…», «Υπουργιλίκι, σίγουρο δηλαδή, άντε στη χειρότερη Υφυπουργός».

Δεν ξέρουμε ποια ευφάνταστα μυαλά επιλέγουν να γράφουν τα συγκεκριμένα δελτία τύπου, ή ποιοι είναι οι ¨πεφωτισμένοι¨ που δημοσιεύουν φωτογραφίες υποψηφίων αγκαλιά με μια… προβατίνα , που χαιρετούν έναν εμφανώς αιφνιδιασμένο χωρικό , που παίρνουν ευλογίες από τους δεσποτάδες .

Το σίγουρο είναι πως για κάθε σκεπτόμενο πολίτη τέτοιες ανακοινώσεις προκαλούν το γέλιο και τη θυμηδία.

Εκτός αν θεωρούν τους ψηφοφόρους ¨γίδια¨  ή ότι ζούμε σε εποχές Μαυρογιαλούρου.

Μόνο που ο κινηματογραφικός Μαυρογιαλούρος είχε φιλότιμο και παραιτήθηκε…

Κ.Κ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή