Στα Τρίκαλα εμπορικά καταστήματα κατεβάζουν ρολά Reviewed by Momizat on . «Πάμε όλοι για λουκέτο » Τα λόγια αυτά καταστηματάρχη στο κέντρο των Τρικάλων αποτυπώνουν με ακρίβεια το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των  εμπόρων. Οι ελπίδ «Πάμε όλοι για λουκέτο » Τα λόγια αυτά καταστηματάρχη στο κέντρο των Τρικάλων αποτυπώνουν με ακρίβεια το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των  εμπόρων. Οι ελπίδ Rating: 0

Στα Τρίκαλα εμπορικά καταστήματα κατεβάζουν ρολά

Στα Τρίκαλα εμπορικά καταστήματα κατεβάζουν ρολά

«Πάμε όλοι για λουκέτο » Τα λόγια αυτά καταστηματάρχη στο κέντρο των Τρικάλων αποτυπώνουν με ακρίβεια το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των  εμπόρων.

Οι ελπίδες που είχαν για αύξηση του τζίρου των καταστημάτων τους αποδεικνύονται φρούδες, αφού  οι καταναλωτές ψωνίζουν με τα… μάτια . Οι καταστηματάρχες πρέπει πλέον να δώσουν τον δυσκολότερο αγώνα επιβίωσης τον φετινό χειμώνα μετά και τις συνεχείς επιθέσεις που δέχονται από τα ληστρικά μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση στο όνομα της οικονομικής κρίσης. Δεν είναι σε θέση να καλύπτουν ούτε τα έξοδα λειτουργίας των καταστημάτων τους που έχουν αυξηθεί υπέρογκα τον τελευταίων χρόνο με την φοροεπιδρομή της κυβέρνησης και την θηλιά που βάζει στον λαιμό των επιχειρηματιών και των εμπόρων ο ασφαλιστικός φορέας τους, ο ΟΑΕΕ.

ΠΑΛΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 

Το μεγαλύτερο πλήγμα δέχεται φέτος η άλλοτε κραταιά αγορά της πόλης , το παλιό εμπορικό κέντρο , οι καταστηματάρχες του οποίου  βιώνουν την δυσκολότερη κατάσταση των τελευταίων χρόνων. Ούτε καν τα καθημερινά έξοδα τους δεν καταφέρνει να καλύψει η πλειοψηφία όταν μάλιστα στο τέλος του κάθε μήνα βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να καταβάλουν και το ενοίκιο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή