Στα Τρίκαλα η Πανελλήνια Συνέλευση των Επιμελητηρίων Reviewed by Momizat on . Στο επίκεντρο της οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας θα βρεθεί η πόλη καθώς θα φιλοξενήσει υπουργούς και επιχειρηματίες στο πλαίσιο της ετήσιας Γενι Στο επίκεντρο της οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας θα βρεθεί η πόλη καθώς θα φιλοξενήσει υπουργούς και επιχειρηματίες στο πλαίσιο της ετήσιας Γενι Rating: 0

Στα Τρίκαλα η Πανελλήνια Συνέλευση των Επιμελητηρίων

Στα Τρίκαλα η Πανελλήνια Συνέλευση των Επιμελητηρίων

Στο επίκεντρο της οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής της χώρας θα βρεθεί η πόλη καθώς θα φιλοξενήσει υπουργούς και επιχειρηματίες στο πλαίσιο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Επιμελητηρίων.

Πρόκειται για ένα σπουδαίας σημασίας γεγονός, καθώς παραδοσιακά η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας καθορίζει εν πολλοίς την «ατζέντα» της οικονομικής πολιτικής που θα πρέπει να ακολουθήσει η χώρα μας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα τον ερχόμενο Νοέμβρη και ήδη οι προετοιμασίες για την επιτυχία της έχουν ξεκινήσει, καθώς προ ημερών συνεδρίασε και ενέκρινε (κατά πλειοψηφία) τον αρχικό προϋπολογισμό η διοίκηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων η οποία συνήλθε με διευρυμένη σύνθεση.

EPIMELITIRIO1 3 10 13

Η ανάληψη της διοργάνωσης από το Επιμελητήριο Τρικάλων είναι πολύ σημαντική και πιστώνεται εν πολλοίς στον πρόεδρό του Βασίλη Γιαγιάκο ο οποίος επέμεινε στην Κεντρική Ένωση γι’ αυτό, καταθέτοντας ολοκληρωμένο «φάκελο υποψηφιότητας».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή