Στα Τρίκαλα η Σοφία Σακοράφα Reviewed by Momizat on . Η Τρικαλινή παγκόσμια ρεκορντγούμαν του ακοντισμού  θα επισκεφθεί το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου τα Τρίκαλα μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη . Η Σοφία Σακοράφα Η Τρικαλινή παγκόσμια ρεκορντγούμαν του ακοντισμού  θα επισκεφθεί το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου τα Τρίκαλα μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη . Η Σοφία Σακοράφα Rating: 0

Στα Τρίκαλα η Σοφία Σακοράφα

Στα Τρίκαλα η Σοφία Σακοράφα

Η Τρικαλινή παγκόσμια ρεκορντγούμαν του ακοντισμού  θα επισκεφθεί το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου τα Τρίκαλα μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη .

Η Σοφία Σακοράφα η οποία χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από την Τρικαλινή κοινωνία θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με στελέχη που επικροτούν τη μέχρι σήμερα πορεία της στην πολιτική αλλά και με παιδικούς της φίλους αφού τα χρόνια που πέρασε από τον Γυμναστικό Σύλλογο Τρικάλων παραμένουν αξέχαστα στη μνήμη της .

Ουσιαστικά ξεκινά την προεκλογική της καμπάνια από  την ιδιαίτερη πατρίδα της τα Τρίκαλα και όπως δηλώνει η ίδια : «πριν από πέντε χρόνια ζήτησα να με εμπιστευτείτε με σύνθημα «Ψηφίζουμε για την Ελλάδα, ψηφίζουμε για μια άλλη Ευρώπη». Το υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις, σεβόμενη την εντολή σας και τις προεκλογικές μου δεσμεύσεις» .

Αποτέλεσμα εικόνας για sakorafa

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή