Στα Τρίκαλα κραυγή αγωνίας από επαγγελματίες – Μηδενικοί τζίροι λόγω αβεβαιότητας Reviewed by Momizat on . «Παγωμένη» εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα η τοπική αγορά, με δεκάδες καταστήματα να εμφανίζουν δραματικά μειωμένα ή μηδενικά έσοδα κατά περίπτωση, ορισμένες «Παγωμένη» εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα η τοπική αγορά, με δεκάδες καταστήματα να εμφανίζουν δραματικά μειωμένα ή μηδενικά έσοδα κατά περίπτωση, ορισμένες Rating: 0

Στα Τρίκαλα κραυγή αγωνίας από επαγγελματίες – Μηδενικοί τζίροι λόγω αβεβαιότητας

trikala

«Παγωμένη» εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα η τοπική αγορά, με δεκάδες καταστήματα να εμφανίζουν δραματικά μειωμένα ή μηδενικά έσοδα κατά περίπτωση, ορισμένες μέρες.

Οι πολίτες έχουν στραμμένο το βλέμμα στην κεντρική πολιτική σκηνή και παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις .

Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, επαγγελματίες και επιχειρηματίες έχουν περιορίσει στο ελάχιστο την οικονομική δραστηριότητα και περιμένουν.

Ετσι λοιπόν και οι Τρικαλινού όπως και όλοι οι Ελληνες έχουν περιορίσει στο ελάχιστο τις καταναλωτικές δαπάνες, καθώς ακούν και διαβάζουν για όλα αυτά που συμβαίνουν.

Την ίδια ώρα οι επιχειρηματίες έχουν αναβάλει κάθε δραστηριότητα, καθώς το κλίμα κάθε άλλο παρά ευνοϊκό είναι για την υλοποίηση σχεδίων.

Οι καταστηματάρχες παρακολουθούν προβληματισμένοι τις εξελίξεις ανέφερε στην trikkipress ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας .

Οι επαγγελματίες της περιοχής μας γίνονται σε καθημερινή βάση αποδέκτες του προβληματισμού και της αγωνίας των καταναλωτών, οι οποίοι έχουν περιορίσει δραματικά τις αγορές τους υποστηρίζει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή