Στα Τρίκαλα κόβουν τις σιδερένιες περιφράξεις και δημιουργούν «αυθαίρετες» διαβάσεις Reviewed by Momizat on . Με τις «αυτοσχέδιες» διαβάσεις που φτιάχνουν οι κάτοικοι των Τρικάλων, κόβοντας τις σιδερένιες περιφράξεις για να διασχίσουν τις σιδηροδρομικές γραμμές θέτουν σ Με τις «αυτοσχέδιες» διαβάσεις που φτιάχνουν οι κάτοικοι των Τρικάλων, κόβοντας τις σιδερένιες περιφράξεις για να διασχίσουν τις σιδηροδρομικές γραμμές θέτουν σ Rating: 0

Στα Τρίκαλα κόβουν τις σιδερένιες περιφράξεις και δημιουργούν «αυθαίρετες» διαβάσεις

Στα Τρίκαλα κόβουν τις σιδερένιες περιφράξεις και δημιουργούν «αυθαίρετες» διαβάσεις

Με τις «αυτοσχέδιες» διαβάσεις που φτιάχνουν οι κάτοικοι των Τρικάλων, κόβοντας τις σιδερένιες περιφράξεις για να διασχίσουν τις σιδηροδρομικές γραμμές θέτουν σε καθημερινό κίνδυνο τη ζωή τους, παρά το γεγονός ότι οι διελεύσεις των τρένων είναι συχνές και το ίδιο συμβαίνει με τα ατυχήματα.

Η σιδηροδρομική γραμμή κόβει την πόλη των Τρικάλων στα δυο, κάτοικοι από το 2001 που έγινε η ανακατασκευή του σιδηροδρομικού σταθμού κόβουν τη σιδερένια περίφραξη για να έχουν πρόσβαση στην άλλη πλευρά της πόλης.

Υπάρχουν υπόγειες διαβάσεις οι οποίες σπανίως χρησιμοποιούνται από τους κατοίκους και λένε ότι είναι επικίνδυνο να περνούν από εκεί.

Για το θέμα έχει στείλει υπομνήματα ο σύλλογος φίλος του σιδηροδρόμου ζητώντας εκεί όπου υπάρχουν οι αυθαίρετες διαβάσεις να δημιουργηθούν ημιυπόγειες διαβάσεις πεζών και ποδηλάτων.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

ert.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή