Στα Τρίκαλα με λεωφορειάκι το “Χαμόγελο του Παιδιού” Reviewed by Momizat on . Το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα κατοικοεδρεύει στα Τρίκαλα για ένα διάστημα στις αρχές Δεκεμβρίου. Η οργάνωση θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία, απέναντι από τον Το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα κατοικοεδρεύει στα Τρίκαλα για ένα διάστημα στις αρχές Δεκεμβρίου. Η οργάνωση θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία, απέναντι από τον Rating: 0

Στα Τρίκαλα με λεωφορειάκι το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Στα Τρίκαλα με λεωφορειάκι το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα κατοικοεδρεύει στα Τρίκαλα για ένα διάστημα στις αρχές Δεκεμβρίου. Η οργάνωση θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία, απέναντι από τον Σαράφη, για το διάστημα 29 Νοεμβρίου – 6 Δεκεμβρίου. Η οργάνωση έχει ως σκοπό την «άµεση επαφή µε τους κατοίκους και επισκέπτες των Τρικάλων και η ενηµέρωσή τους για τις δράσεις µας. Παράλληλα οι επισκέπτες µας θα έχουν την δυνατότητα να προµηθευτούν αναµνηστικά είδη µε το σήµα του οργανισµού µας. Η υποστήριξή σας έχει ανεκτίµητη αξία καθώς οι πολυάριθµες καθηµερινές µικρές, µεγάλες πάγιες και έκτακτες ανάγκες που αντιµετωπίζουµε στις 14 δράσεις του Οργανισµού πανελλαδικά, αναγάγουν την παραµικρή προσφορά σε αληθινό θησαυρό για εµάς».

Θα στηθεί ένα όχημα της οργάνωσης πάνω στην πλατεία, αλλά δεν διευκρινίζεται αν και το ρυμουλκό για το όχημα θα παραμένει στον δρόμο για όλο αυτό το διάστημα. Η οργάνωση έχει ως υποχρέωση να διατηρεί καθαρό τον χώρο και να μην διακόπτεται η κίνηση των πεζών.

Θανάσης Μιχαλάκης
(Πρώτη δημοσίευση 18-11-13, στον ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή