Στα Τρίκαλα με τη μορφή φωτιάς θα εμφανιστεί το Άγιο Πνεύμα στα κεφάλια των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Reviewed by Momizat on . Πατέρας, Υιός και Άγιο Πνεύμα αποτελούν την Αγία Τριάδα στη Νέα Δημοκρατία , όπως λέμε Κυριάκος , Ντόρα , Αυγενάκης , η οποία είναι μια Τρόικα, οπότε η Τρόικα ε Πατέρας, Υιός και Άγιο Πνεύμα αποτελούν την Αγία Τριάδα στη Νέα Δημοκρατία , όπως λέμε Κυριάκος , Ντόρα , Αυγενάκης , η οποία είναι μια Τρόικα, οπότε η Τρόικα ε Rating: 0

Στα Τρίκαλα με τη μορφή φωτιάς θα εμφανιστεί το Άγιο Πνεύμα στα κεφάλια των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

Στα Τρίκαλα με τη μορφή φωτιάς θα εμφανιστεί το Άγιο Πνεύμα στα κεφάλια των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

Πατέρας, Υιός και Άγιο Πνεύμα αποτελούν την Αγία Τριάδα στη Νέα Δημοκρατία , όπως λέμε Κυριάκος , Ντόρα , Αυγενάκης , η οποία είναι μια Τρόικα, οπότε η Τρόικα είναι καλή και τη λατρεύουν σαν Θεό οι εν δυνάμει υποψήφιοι Τρικαλινοί βουλευτές γι΄αυτό πηγαινοέρχονται καθημερινά στην Αθήνα.

Μεταξύ τους οι 15 περίπου εκολαπτόμενοι υποψήφιοι δεν έχουν διαφορές, έχουν κάτι που τους ενώνει πολύ βαθιά και για μερικούς από αυτούς , αυτό δεν είναι άλλο από τη χαζομάρα. Αυτό προκύπτει με αυτά που κάνουν καθημερινά.

Αν το Άγιο Πνεύμα εμφανιστεί με τη μορφή φωτιάς πάνω στα κεφάλια των εν δυνάμει υποψηφίων θα το μάθουμε τελικά την Τετάρτη .

Ίσως να εμφανιστεί και σαν περιστέρι , σύμβολο της ειρήνης , προκειμένου να ηρεμήσουν τα πολιτικά γραφεία γιατί αν συνεχίσουν έτσι στο τέλος θα μακελευτούν μεταξύ τους.

Αν κουτσουλίσει κάποιους , αυτοί θα είναι οι υποψήφιοι.

Στη διάρκεια του τριημέρου οι υποψήφιοι θα επισκεφτούν τα χωριά και θα ζητήσουν τη βοήθεια του Θεού , της Παναγίας και των ψηφοφόρων .

Σχόλια (2)

 • Παπα Βαγγέλης

  Τα μπακακάκια της ελληνικής σοβιετίας άρχισαν να τραγουδούν τον κύκνειο ύμνο της διαπλοκής τους.

  Απάντηση
 • Πινόκιο

  Αφου εχουμε βγει απο τα μνημόνια και είμαστε ουσιαστικά εκτός οικονομικής κρίσης αφού η οικονομία προχωρά με τον αυτόματο πιλότο διερωτώμαι πως
  οι «αμόρφωτοι, μπαχαλάκηδες» του ΣΥΡΙΖΑ και ο «καταληψίας» Τσίπρας πως κατάφεραν να μας βγάλουν απ τα μνημόνια και τόσα χρόνια οι μορφωμένοι με περγαμηνές της ΝΔ αποτύγχαναν.
  Για ποιο να λογο να μας κυβερνήσουν ξανά οι γραβατωμένοι μόρφωμενοι παντογνώστες με τεράστια εμπειρία στην αποτυχία της διοίκησης του κράτους.
  Μην ξεχνάμε ότι από το Χαρβαρντ αποφοίτησαν οι Έλληνες αποτυχημένοι οικονομολόγοι πρωθυπουργοί όπως ο ΓΑΠ ο Σαμαράς και ο Μητσοτάκης.
  Καμία ευκαιρία λοιπόν στους χαρτογιακάδες του Χαρβάρντ καταστροφείς της οικονομίας που ενώ κατέστρεψαν την Ελλάδα θέλουν να τους μιμηθούν αναίτια φερελπεις νέοι πολιτικοί..

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή